Publi

Dévényi István

Gyalázatos vadászat az uszodában

/ 2016.04.07., csütörtök 08:00 /
Gyalázatos vadászat az uszodában

Ez tényleg megtörténik velünk? – ez volna a Kiss-ügy legfontosabb kérdése. Az ország egyik fele azt találgatja, hogy vajon miért épp most került elő ismét az ügy, és mindenféle elméleteket gyárt. A másik fele meg azon kommentharcol, hogy erőszak volt-e, vagy sem.

Könyörgöm…

Gyárfás Tamás az ATV-ben arról beszél, hogy „erkölcsi szempontból rosszul döntöttek azok, akik a szabadulása után engedték dolgozni Kiss Lászlót, ha ez a saját lányával történik, akkor 62-ben kitekeri az erőszaktevő nyakát, 63-ban pedig nem engedi tovább edzősködni, de 2016-ban szerinte emiatt nem lehet újra megbüntetni.”

És még azt is: „álságos lenne, ha én azt mondanám, hogy tudtam a részleteket. Azt tudtam, hogy volt valami nőügy.”

Hozzátéve, hogy az erőszak áldozata egy tekintélyes embernek volt a lánya, aki kapható volt, és végül úgy állította be, hogy ez erőszak volt.

Mi van?

Erre a vonalra erősít rá a Facebookon Aczél Endre, aki lendületes visszaemlékezésében azt írja:

„Egyáltalán nem vagyok meggyőződve róla, hogy valóban nemi erőszak történt, nem csak a sportuszodában megszokott, napi rendszerességű szex. (…) Akkoriban éjjel-nappal az uszodában voltam és sok pletykát hallottam. (…) Fogalmatok sincs, hogy hány úszócsaj és szép fürdőző lány volt, akit legalább három jóképű fiatal úszófiú „megerőszakolt”. Tömegével. A vadászat vég nélkül folyt, és nem eredménytelenül.”

És akkor most elképzelem, ahogy édesanyák és édesapák arccal az olimpiai aranyérem felé rohannak lányaikkal az uszodákba, ahol Gyárfás Tamások, Kiss Lászlók a teljhatalmú urak, és Aczél Endrék időznek éjjel-nappal.

A vadászat pedig vég nélkül folyik, és nem eredménytelenül.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.