Publi

Stumpf András

Nagyon helyretették az indexes firkászt

/ 2014.08.19., kedd 13:53 /

Na, tessék, Rajcsányi Gellért megelőzött a Mandineren, pedig én is Kertész Imre díjáról körmöltem épp. Rajcsányi is szépen osztja az indexes Miklósi Gábort, aki elvetemült egy cikket követett el, "amely Kertészt degradálva mintegy instrumentalizálni akarja a haldokló írót a jelenlegi kormány elleni politikai küzdelemben".

Még érdekesebb azonban, ahogy az ifjú klubrádiós Pályi Márk magyarázza el a Kertész Imre államosításáról síró Vári Györgynek és Miklósinak, miért beszélnek zöldségeket. 

Komolyan, régen nem olvastam balról ennyire szépen megfogalmazott, értő és érző, mégis jó értelemben száraz (nyálcseppektől mentes) szöveget

Biztosan azért van, mert két hét szabadság után vagyok épp, de tényleg elképesztő vicces kicsit kívülről látni még, ami itt megy. Azon háborognak ballib értelmiségiek, hogy a magyar kormány kitüntet egy Nobel-díjas magyar írót. 

Az, hogy a kormány máskor nem viselkedik normálisan? Ki tudja, mit jelentő illiberális viharsarok építése, csakazértisemlékmű, demokrata fordulat, beszéd összevissza? Persze, van ilyen. 

Csak akkor azt kellene kritizálni, nem pedig azt, amikor a legtermészetesebb, legmagátólértetődőbb döntés megszületik: az idős, beteg Kertész Imre kitüntetéséről szóló. 

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.