felsooktatasirangsor.hu/publi/az-ellenzeki-media-miatt-nyert-marki-zay-orban-sulyos-tevedese-127642

http://felsooktatasirangsor.hu/publi/az-ellenzeki-media-miatt-nyert-marki-zay-orban-sulyos-tevedese-127642

Publi

Dévényi István

Leleplezzük a Heti Válasz titkát

/ 2014.11.10., hétfő 12:45 /

A HVG online felülete képes volt abból cikket írni, hogy Stumpf András kollégánk berágott a közmédia híradóján és berágását a Facebookon posztolta.

A HVG online felülete képes volt abból cikket írni, hogy Stumpf András kollégánk berágott a közmédia híradóján és berágását a Facebookon posztolta.

A cikk címe: A Heti Válasz-os Stumpf is kiakadt az M1 híradóján.

Pedig van téma ma bőven, valószínűleg a szuperhold miatt a kormány, az ellenzék és a média nagy része is teljesen meggajdult, de erről majd a további rostabejegyzésekben.

Addig is a hvg.hu munkatársának némi segítség: szóval az a helyzet, hogy a Heti Válasz újságíróinak és szerkesztőinek szokott lenni véleménye, és ez a vélemény sokszor nem esik egybe azzal, amit a kormány, vagy a kormánypártok gondolnak erről vagy arról. Ilyenkor a Heti Válasz munkatársai azzal a rafinált csellel élnek, hogy hangot adnak véleményüknek. Ha épp a szerkesztőségben ügyelnek, akkor a Válasz.hu felületen, ha meg nem, akkor máshol, másként.

Micsoda kommunikációs forradalom, na.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.