valasz.hu/publi/ezert-tevedes-partprogramokra-varni-az-erzelmek-gigaszi-csataja-jon-127065

http://valasz.hu/publi/ezert-tevedes-partprogramokra-varni-az-erzelmek-gigaszi-csataja-jon-127065

Publi

Borbás Barna

Miféle bunda? Milyen „csirkedal”? Ő a tökéletes győztes

/ 2018.05.14., hétfő 08:30 /

Őszintén csodálom azokat, akik fel bírnak háborodni az Eurovízión. A dalversenyen, ami Conchita Wurstnak és Salvador Sobralnak ítélt trónt, és ami a nevében Európát idézi, de ahol Ausztrália is indul.

Az internet népe most Netta Barzilait és a „csirkedalt” gyűlöli, az idei győztest. Merthogy mi ez az „idióta nyekergés”, ez „kotkodálás”, ugye. Ez „olyan fura”. Tehát a szervezők „szakmai barmok”. És nyilván „bunda”.

Pedig az izraeli versenyzőnő Toy című szerzeményével (pardon: Doron Medalie írta, nem a hölgyemény) tökéletes Eurovízió-győztes született. Nem annak ellenére, hogy „olyan fura”, hanem azért.

Az egész cirkusz pont arról szól, hogy a nevező 70 százalék többé-kevésbé jó vagy felejthető dal alapból tökéletesen esélytelen, ha megindul ellene 30 százalék ízléstelenül öltözködő és/vagy hülye színpadi kellékeket alkalmazó furcsaság. (Ha utóbbira nincs ötlet, az is megfelelő, ha a jelölt hermafrodita.)

Netta Barzilai győzelme tehát Eurovízió-papírforma. Nem kell ezt komolyan venni.

Magyar indulónak az én örökös jelöltem – továbbra is – a Radikális Amputáció zenekar.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.