valasz.hu/publi/nyugdij-rendszervaltast-52133/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201702

http://valasz.hu/publi/nyugdij-rendszervaltast-52133/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201702

Publi

Öngólzsák

/ 2011.06.16., csütörtök 08:19 /
Öngólzsák

Tudom, hogy tisztelni kell az ellenfelet, és elismerni értékeit, mert akkor az ellene elért eredményeink is jobb színben tűnnek fel.

De azért a mértéktartás sosem árt. Mondom mindezt azért, mert a San Marino-Magyarország Európa-bajnoki selejtező mérkőzés tudósítójától azt hallottam, hogy "Juhász Roland vigyázza a házigazdák gólzsákját". Így: gólzsákját! Amely minősítés annak fényében, hogy San Marino a selejtezők során kapott 33 gól ellenében még egyetlenegyet sem lőtt, kicsit eltúlzottnak tűnik.

De írhatom azt is, hogy öngólnak.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.