Publi

Dévényi István

Orbán kioszt két pofont

Orbán kioszt két pofont

/ 2008.05.23., péntek 05:26 /

A különbség, hogy Orbán a jövő megmentéséről, Gyurcsány meg a múlt és jelen elkúrásáról beszélt.

Vigyázat, megelőző csapás következik: ez nem Orbán Őszöde! Szóval, kedves szocialista és liberális politikusok, anti-orbánista kollégák, kár rágerjedni a témára, mivel az Orbán Viktor által tartott titkos (he-he) összejövetelen elhangzottak semmiféle azonosságot nem mutatnak a Gyurcsány-féle kitárulkozással. Illetve annyit mégis, hogy alkalmanként a Fidesz elnöke is erős kifejezéseket használt. De ennyi, ezzel vége a hasonlóságoknak, mivel Orbán a jövő megmentéséről, Gyurcsány meg a múlt és jelen elkúrásáról beszélt.

Tehát. Orbán Viktor elárulta a már említett titkos találkozón, amiről semmi sem szivároghat ki, hogy a Fidesz kemény kormányzásra készül. Persze nem úgy, ahogyan azt a rettegők szokták emlegetni; fehérterror, meg mit tudom én, hanem költségvetésileg. (Első körben még az szivárgott ki, hogy a négyes metró megy átmenetileg a levesbe. Második körben viszont ennek ellenkezője szivárgott ki, miszerint Orbán Viktor nem is beszélt a metróról. Kár, mert ott aztán tényleg meg lehetne fogni a pénzt, mondjuk ha totál tisztességesen készülne az egész, például.)

És akkor itt jön az a kiszivárgásrész, amivel nem értek egyet, és amire Orbán se lehet büszke - már amennyiben volt ilyen, hiszen második körben kiszivároghat még ennek is az ellenkezője -, konkrétan, hogy az ellenzék első embere szerint Gyurcsány Ferenc idióta. Szerintem meg egyáltalán nem az, sőt. Egy idiótával egyébként is előrébb lennénk, mert az ostobaságokat művelne futószalagon, míg Gyurcsány Ferenc stratégiailag megtervezetten kavarja. Ami sokkal rosszabb.

Orbán kitért a Magyar Gárdára is, aminek a jobboldal jobboldalán kevéssé fognak örülni, mivel azt mondta, hogy ha kormányra kerül, úgy fog tenni, mint Horthy a nyilasokkal: kioszt nekik két pofont, és hazazavarja őket.

Egyébként meg pontosan tudom, hogy mindebből a jövő heti pánikpublicisztikai cunamiban már csupán az fog megjelenni: Orbán hatalomátvételét követően ismét lerohasztja Budapestet, és ő lesz a második Horthy, no, meg valami pofon is el fog csattani, mert ilyen agresszív figura.

Egyébként pedig veszélyben a demokrácia.

Ja, és több pénzt az embereknek!

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.