Publi

Otthonosabb honlap

/ 2001.07.27., péntek 07:38 /

A Heti Válasz internetes kiadása az olvasóink leveleiben felmerült igények alapján július 20-tól új rendszerre áll át, melynek segítségével a jövőben gazdagabb, jobban kezelhető és olvasható tartalmat találnak honlapunk látogatói.

Eddig a www.hetivalasz.hu a nyomtatott lap 10-12 cikkét jelentette meg hetente a lappal egyidejűleg. Az új rendszer szerint a honlap minden nap friss tartalmat fog kínálni a látogatóknak, naponta 8-10 újabb írást fogunk megjelentetni az aktuális lapszámból. Így egy hét alatt a Heti Válasz valamennyi cikke, publicisztikája és elemzése folyamatosan elérhetővé válik az olvasók számára.

További előrelépést jelent, hogy a jövőben az egyes cikkekhez a kapcsolódó anyagok linkjeit is meg fogjuk jeleníteni, hogy az olvasók minél átfogóbb képet kaphassanak az írásokban tárgyalt témakörökről.

A fejlesztés harmadik fontos eleme szavazógépünk átalakítása. Az új szavazógép folyamatosan jelezni fogja az egyes szavazások aktuális eredményeit.

Minden kedves olvasónknak köszönjük a velünk megosztott észrevételeket, javaslatokat, amelyek nélkül nehezebben tudnánk az elvárásoknak megfelelően formálni a lap internetes számát. Továbbra is várjuk a visszajelzéseket, és reméljük, hogy fejlesztéseink révén a www.hetivalasz.hu a korábbinál is több látogatót fog vonzani.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.