Publi

Robogás a semmibe

/ 2011.05.02., hétfő 10:07 /
Robogás a semmibe

"Most le kell vezetnem egy sajtótájékoztatót, úgyhogy nem sokkolnám magam ezzel. Majd esetleg utána. Otthon az egyik asztal mozog, az alá jó lesz" - fogadta Liptai Claudia az egyik internetes tévé riportere által neki felajánlott Bangó Margit-CD-t.

Amely monológ - lássuk be - a maga egyszerűségében is sokatmondó. Korunk hű tükörképe. Lévén Bangó Margit Kossuth-díjas előadóművész. A roma kultúra egyik legismertebb és méltán elismert figurája. Fantasztikus karakter. Liptai Claudia pedig az egyik kereskedelmi televízió - nyilván népszerűsége folytán - legtöbbet foglalkoztatott műsorvezetője, celebje. Nagy hatású valóságközvetítő.

Ha valaki megkérdezi, hogy a legnézettebb csatornákon miféle Magyarország képe fut át és jut el hozzánk, a fenti történet elég markánsan válaszol: ilyen. Meg ilyenebb is.

A borzongás vagy a megbotránkozás helyett pedig érdemes tudatosítani magunkban, hogy hol vagyunk. És hogy merre robogunk.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.