Publi

Változtatásaink a honlapon

/ 2001.08.10., péntek 07:38 /

A Heti Válasz internetes kiadása olvasóink igénye alapján július 20-tól új rendszerre állt át. Gazdagabb, jobban kezelhető és olvasható tartalmat találnak honlapunk látogatói.

Minden nap friss tartalmat kínálunk, naponta 8-10 új írást jelentetünk meg az aktuális lapszámból. Így egy hét alatt a Heti Válasz valamennyi cikke, publicisztikája és elemzése folyamatosan elérhetővé válik olvasóink számára.

További előrelépést jelent az egyes cikkekhez kapcsolódó anyagok linkjeinek megjelenítése, hogy az olvasók minél átfogóbb képet kaphassanak az írásokban tárgyalt témakörökről.

A fejlesztés harmadik fontos eleme szavazógépünk átalakítása. Az új szavazógép folyamatosan jelzi az egyes szavazások aktuális eredményeit.

Minden kedves olvasónknak köszönjük a velünk megosztott észrevételeket, javaslatokat, amelyek nélkül nehezebben tudnánk az elvárásoknak megfelelően formálni a lap internetes számát. Továbbra is várjuk a visszajelzéseket, és reméljük, hogy fejlesztéseink révén a www.hetivalasz.hu a korábbinál is több látogatót fog vonzani.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.