KONFERENCIÁK

Köszöntjük a Heti Válasz Konferencia oldalán!

Konferenciáink kiemelten fontos társadalmi, gazdásági témákra épülnek, melyet a lap kapcsolódó mellékletben is feldolgoz a rendezvényeket követően. A cég 2005 óta közel 40 sikeres rendezvényt bonyolított le neves hazai és külföldi előadók részvételével többek között az innováció, energia, oktatás, urbanisztika, vállalatfejlesztés témakörében. Az átlagosan 150-200 fő részvételével zajló tanácskozások célja, hogy a kormányzat, az üzleti szféra és a tudomány képviselői a résztvevőkkel közösen vitassák meg az adott téma legfontosabb kérdéseit. 2011 óta a Századvég Alapítvánnyal és a Széll Kálmán Alapítvánnyal közösen szervezzük a „Fókuszban a nemzeti érdek” című konferencia sorozatot, melyen hazai és külföldi vezető politikusokkal, a gazdaság és a közélet véleményformáló szakértőivel elemezzük Magyarország és Európa aktuális társadalmi és gazdasági kérdéseit.

Kiadónk konferenciaszervezői tevékenysége magában foglalja a rendezvény teljeskörű megszervezését és lebonyolítását a szakmai koncepció kialakításától kezdve a helyszíni technika és catering biztosításán át, a résztvevők dokumentációs anyaggal való ellátásig.

Konferenciáink népszerűsítéséhez a Heti Válasz lap, a valasz.hu honlap, és a Heti Válasz e-hírlevél kiemelt felületein kívül felhasználjuk széleskörű médiapartneri kapcsolatrendszerünket is, így a médiafogyasztók legszélesebb köréhez juthatnak el az információk. A konferenciákra minden esetben meghívást kapnak a jelentősebb médiumok, hírügynökségek, és a releváns szaksajtó képviselői is, így a témák többnyire jelentős médiavisszhangot váltanak ki.

További információ:
Bánki Anita, marketing és PR-igazgató

KONFERENCIA

Sok fecske

Külföldről hazatérő orvosok az egészségügy megújításában

Magyar Tudományos Akadémia

KONFERENCIA

Fejlesztési források 2014-2020

Konferencia a Heti Válasz és a Magyarok a piacon Klub közös szervezésében

Park Inn by Radisson Budapest (XIII., Szekszárdi utca 16 -18.)

KONFERENCIA

Fókuszban a nemzeti érdek - A magyar modell

A Heti Válasz Kiadó, Századvég Alapítvány és a Széll Kálmán Alapítvány közös konferenciasorozata.

LARUS Rendezvényközpont (Bp. XII., Csörsz u. 18/b.)

KONFERENCIA

Sikeres magyarok

A konferencia a magyar kis- és középvállalati szektor jelenlegi helyzetét, kilátásait elemzi, lehetséges kitörési pontokat keresve.

Művészetek Palotája, Budapest