valasz.hu/sport/a-palya-ordogei-63609/&sa=U&ei=BwiPUbu8GIXJswa65YGoDA&ved=0CDcQqQIoADAHOP4D&usg=AFQjCNEtQk7xFbIrN2B2hr483Eid3WM7NQ?page=6

http://valasz.hu/sport/a-palya-ordogei-63609/&sa=U&ei=BwiPUbu8GIXJswa65YGoDA&ved=0CDcQqQIoADAHOP4D&usg=AFQjCNEtQk7xFbIrN2B2hr483Eid3WM7NQ?page=6

Sport

Liu Shaolin Sándor az arany kapujában

A magyar rövidpályás gyorskorcsolyázók megszerezték a maximális tíz kvótát a phjongcshangi téli olimpiára, ami mindössze hét országnak sikerült. A friss Heti Válasznak Liu Shaolin Sándor nyilatkozott, akinek minden esélye megvan a dobogóra.

Jégmajális 2018

Február 3-án, szombaton, Dunakeszi Főterén egy egész délután szól arról, hogy a kicsik és nagyok sportolás, különböző játékos vetélkedők, farsangi mulatság közben Magyarország leendő olimpikonjainak drukkolhassanak.

Salgótarján nem Szeged – billegő körzetek Nógrádban

Makacs szegénység, elöregedés, lassú fogyatkozás: az ország legvidékiesebb megyéjében lenne ok a protestszavazásra. A megyeszékhelyen erős a baloldal, de a háromosztatú politikai térben a kormánypártnak a legjobbak az esélyei. A Heti Válasz választási sorozata ezúttal a két nógrádi választókerületet mutatja be. Részletek a friss lapszámban.