Sport

A magyar műkorcsolyázó a nap legszebb képein

/ 2018.02.21., szerda 20:00 /

A mai nap is tartogatott magyar sikert a phjongcshangi  téli olimpián, Tóth Ivett 23. lett a női műkorcsolyázók szerdai rövidprogramjában, így pénteken bemutathatja kűrjét.

A tizenharmadik nap legjobb képeiből válogattunk, amiből természetesen nem maradhatott ki Tóth Ivett közönségsikert aratott produkciója sem. Az UTE 19 éves műkorcsolyázóját a harmadik hatos csoport második versenyzőjeként szólították jégre. Amint felcsendült az AC/DC zenekar Back in black slágere, a nézők ütemes tapssal reagáltak, később a Thunderstruck még nagyobb lelkesedésre sarkallta őket. A program végén a maroknyi magyar szurkoló nagy tapssal jutalmazta Tóthot.

 „Boldog vagyok, hogy sikerült a kűrbe jutnom. Bár talpon maradtam, nagyot hibáztam a Lutznál, viszont a többi ugrásom, a forgások és a lépéssorom jó lett – értékelt a tavalyi Európa-bajnokságon nyolcadik magyar műkorcsolyázó, aki bevallása szerint akkor kezdett izgulni, amikor beállt a jégre, ugyanakkor a közönség az ütemes tapssal sokat segített neki abban, hogy beleélje magát a mozdulatokba és megnyugodjon. – Bátor szerettem volna lenni, ez sikerült. A kűr örömjáték lesz.”

Tóth Ivett a női műkorcsolyázók rövidprogramjában

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Tóth Ivett a női műkorcsolyázók rövidprogramjában

Fotó: Europress/AFP/Aris Messinis

Tóth Ivett az AC/DC ausztrál rockzenekar szólógitárosát, Angus Youngot ábrázoló mellénye és kapcsolódó produkciója világszerte óriási sikert aratott

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

A francia Laurent Muhlethaler edz a férfiak északi összetett versenyének síugrására rövidprogramjában

Fotó: MTI/AP/Patrick Semansky

A finn játékosok felszerelése a jégen, miután győztek a női jégkorongtorna bronzérméért játszott Finnország – Olimpiai Sportolók Oroszországból mérkőzésen

Fotó: MTI/AP/Frank Franklin II

A japán Kunitake Hiroaki a férfi hódeszkások big air selejtezőjében

Fotó: MTI/EPA/Daniel Kopatsch

A norvég Ragnhild Mowinckel az alpesi sí versenyek női lesiklásában

Fotó: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo

Az Olimpiai Sportolók Oroszországból (OAR) színeiben induló Alina Zsagitova a női műkorcsolyázók rövidprogramjában

Fotó: MTI/EPA/Taccjana Zenkovics

A német Tim Hronek, valamint a svájci Armin Niederer és Jonas Lenherr (balról jobbra) a síakrobatika férfi krossz selejtezőjének kieséses szakaszában

Fotó: MTI/AP/Ri Dzsin Man

A későbbi második helyezett koreai férfi csapat tagjai, Kim Min Szok, Csung Dzse Von és Ri Szong Hun a gyorskorcsolyázók üldözéses csapatversenyének döntőjében

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Az ukrán Anna Knicsenkova a női műkorcsolyázók rövidprogramjában

Fotó: MTI/AP/Morry Gash

 

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.