Sport

Cristiano Ronaldo egy halom pénzt adományozott Böjte Csabának

/ 2016.06.23., csütörtök 14:33 /

Az agyondédelgetett, kőgazdag futballprimadonna – magyar felfedezője jóvoltából – nem kevés pénzzel támogatta Böjte Csaba árváit.

Fotó: Save the Children

„Cristiano szupersztár, akit nehéz megközelíteni. Nem is nagyon divat örök hűséget esküdni egymásnak az edzőnek és a játékosnak. De amikor megkerestem valamilyen jótékonysági eseménnyel kapcsolatban, soha nem zárkózott el. Mindig számíthatok rá. Legutóbb éppen Erdélyben, Böjte atyánál gyűjtöttünk, és Ronaldo első szóra nem kevés pénzt adott a gyerekeknek. Ezen túlmenően pedig amikor megnyerte az aranylabdát, meghívott a személyes vendégei közé, és úgy gondolom, hogy én ennél többet nem is várhatok egy ekkora sztártól” – nyilatkozta a Magyar Hírlapnak Bölöni László. A romániai válogatott egykori klasszisa és szövetségi kapitánya 2001-ben a Sporting Lisszabon edzőjeként állította a csapatba Ronaldót; pályafutása innen ívelt a magasba.

A portugál csatár a Save the Children karitatív szervezet nemzetközi nagykövete, és egyéb más jótékonyságai miatt tavaly a legtöbbet adakozó sportolók listájának élén végzett. Egy tízéves rajongójának agyműtétjét például 83 ezer angol fonttal támogatta, az édesanyját megműtő rákkórház javára pedig kétszer ennyit juttatott, emellett hírnevét rendszeresen felhasználja karitatív ügyek javára. Ettől persze még nem kell hasra esni, hiszen bőven van neki miből jótékonykodni. De – mutatis mutandis – azért ne feledjük a viccet a Lenin elvtárs dolgozószobájába beeső labdáról…

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.