felsooktatasirangsor.hu/sport/zummogo-bajnoksag-30145

http://felsooktatasirangsor.hu/sport/zummogo-bajnoksag-30145

Sport

Ellentmondásos hírek Schumacher állapotáról

/ 2014.04.27., vasárnap 12:20 /

Sabine Kehm menedzser állítólag pénteken úgy nyilatkozott, hogy Michael Schumacher felébredt a kómából, később viszont határozottan cáfolták ezt.

Pénteken bombaként robbant a hír, miszerint a december vége óta kómában fekvő Michael Schumacher felébredt, állítólag maga a hétszeres világbajnok menedzsere, Sabine Kehm nyilatkozott így az RTL televíziónak. Kehm a hír szerint azt is elárulta, hogy Schumacher felismerte a feleségét, további részleteket viszont nem árult el. 

Nem sokkal később német pilóta menedzsere határozottan cáfolta a Bild hasábjain, hogy bármit is mondott volna a televíziónak. Egyelőre nem tudni, honnan származik a Schumacher felébredéséről szóló (ál)hír - írja a Formula.hu.

 

Rosta

Sztankóczy András

Találkozunk 2016-ban!

Orbán Viktor nagyon akarja, hogy maradjon Angela Merkel

A hétvégi német választások előtt lapunk tudósítója önfeláldozó bátorsággal a törökök és a szélsőjobb kedvenc berlini negyedeibe is alámerült, hogy felbukkanva megállapítsa: talán túl sokat is imádkozott Orbán Viktor a német kancellár győzelméért. A csütörtöki Heti Válaszból megtudhatja, miért van ez így, illetve mire lehet számítani a jövőben.

Pécs a tönk szélén – hogyan „csúszott be” a város Nyíregyháza alá?

Két évvel azután, hogy a kormány átvállalta az egykori kulturális főváros intézményeinek működtetését, Pécs ismét csődveszélybe került. Tízezrével veszíti el lakóit, gazdasága pedig gyengébb, mint Nyíregyházáé, mégis az ország egyik legerősebb városaként költekezik. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.