valasz.hu/sport/orban-lelkes-globalista-feminista-multikulturalista-122008

http://valasz.hu/sport/orban-lelkes-globalista-feminista-multikulturalista-122008

Sport

Fürjes Balázs: „Meglehetett volna a budapesti olimpia”

/ 2017.08.06., vasárnap 16:00 /
Fürjes Balázs

Fürjes Balázs

A budapesti fejlesztések kormánybiztosát arról kérdeztük, hogy megérte-e vizes vébére fordított összeg, és hogy lesz-e az úszószövetség elnöke vagy főpolgármester-jelölt. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.

„Az érvkészletünk és a tervünk jó volt, a két sikeres világverseny után meglehetett volna a surranópályás győzelem. Már tavaly felmerült, hogy a 2024-es és a 2028-as olimpiát is kiosztják idén – az egyik a miénk lehetett volna” – mondja Fürjes Balázs, miután Budapest két korábbi riválisa, Párizs és Los Angeles megállapodott arról, hogy előbbi város rendezi a 2024-es, utóbbi a 2028-as olimpiát.

„Közvetlenül a vb előtt volt egy NOB-gyűlés, ahol prezentáltak a pályázók, immár csak Párizs és Los Angeles. (…) Ha most ott vagyunk Lausanne-ban mi is, onnan egyenesen Budapestre, a FINA-vébére repült volna a NOB-tagság, hogy szavaink után a tetteinket is mérlegre tegye. Így is eljöttek sokan. A záró hétvégén, amikor a Forma-1-et is vendégül láttuk, és a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál jó néhány vendége is Budapesten szállt meg, olimpiai üzemmódban működött Budapest, olimpiai terhelést kapott a város. És minden működött” – tette hozzá.

 

Részletek a Heti Válasz augusztus 3-i számában, mely elektronikus formában a Digitalstandon is kapható.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Izraeli történészre figyel Orbán Viktor – tényleg átalakul az emberi faj?

Világszenzációk lettek, és állítólag Orán Viktor érdeklődését is felkeltették Yuval Noah Harari izraeli történész könyvei az emberiség múltjáról és jövőjéről. Legutóbbi műve szerint az emberi faj „szuperképességű”, illetve azzal nem rendelkező csoportokra válik szét. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.

Kinek kampányol idén Szörényi Levente és Bródy János? Meg fog lepődni...

Évtizedeken át lázban égett választások előtt a legendás szerző- és ellentétpár, Szörényi Levente és Bródy János, idén viszont egyikük sem lesz látható kampányemelvényen. Az Arénában annál inkább, ahol február 16-án újra játszik a Fonográf. A Heti Válasz az egyik próbán beszélgetett a két zenésszel. Páros interjúnk a csütörtöki lapszámban.

Magyar siker és Putyin a vízben

Globálisan tragikus balesetek és környezeti katasztrófák jellemzik a hét képeit. De magyar siker is volt az elmúlt napokban.

Magyar történész kutatása a Batman és a Peter Pan rendezőinek új filmjei mögött

Négy hónapon belül két sikerfilm is landolt a mozikban, ami a II. világháború történetének elfelejtett mozzanatát, a Dinamó hadműveletet járja körül. Vajon aktuálisabb Dunkirk és Churchill híres „Harcolni fogunk!” beszéde most, mint bármikor az elmúlt hetven évben? Hogyan alakította a Hollywoodban befutott rendezők gondolkodását John Lukacs magyar történész? Részletes háttér a Heti Válasz január 18-i lapszámában!

Bereményi Géza: „Cseh Tamás azt hitte, besúgó vagyok”

Tegnap A jobbik részemet dúdolgattam – mondja Bereményi Géza, aki igazából magának írta a dalszövegeket. Január 21-én ő is ott lesz a Cseh Tamás 75. születésnapjára emlékező koncerten a MOMSportban. Nagyinterjúnk a friss Heti Válaszban.