felsooktatasi-rangsor.hu/sport/a-szolo-vitorlazasban-a-foldet-harom-ev-alatt-megkerulo-sportember-ujabb-orult-kihivast-talalt-maganak-57809

http://felsooktatasi-rangsor.hu/sport/a-szolo-vitorlazasban-a-foldet-harom-ev-alatt-megkerulo-sportember-ujabb-orult-kihivast-talalt-maganak-57809

Sport

Gyász! Búcsúzunk a bajnoktól

/ 2009.10.20., kedd 06:19 /

Nyolcvan éves volt.

Nyolcvanéves korában, hosszan tartó, súlyos betegségben elhunyt Greminger János, a második világháború utáni időszak legjobb magyar kosárlabdázója, az 1955-ben Európa-bajnokságot nyert válogatott, valamint a Bp. Honvéd sokszoros bajnokcsapatának vezéregyénisége - tájékoztatta az MTI-t a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB).

Greminger János felkészült, ismert sportvezetőként három téli olimpián vezette a magyar csapatot, s hosszú pályafutása alatt a sporthivatal elnökhelyettesi tisztét is betöltötte.

A MOB, az Önkormányzati Minisztérium sport-szakállamtitkársága és a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége saját halottjának tekinti. Temetéséről később intézkednek.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.