heti-valasz.hu/sport/szep-volt-fiuk-liu-shaolin-sandorek-tortenelmi-gyozelme-phjongcshang-127552

http://heti-valasz.hu/sport/szep-volt-fiuk-liu-shaolin-sandorek-tortenelmi-gyozelme-phjongcshang-127552

Sport

„Ha tehetném, mindenkinek adnék egy darabot az aranyérmemből” – jó, hogy vannak olyan példaképeink, mint Szilágyi Áron

/ 2016.08.11., csütörtök 12:08 /
„Ha tehetném, mindenkinek adnék egy darabot az aranyérmemből” – jó, hogy vannak olyan példaképeink, mint Szilágyi Áron

A Rio de Janeiró-i Karióka Arénában adott nyilatkozata után csütörtök délelőtt Facebook-oldalán köszönte meg a szurkolást és a neki küldött üzeneteket Szilágyi Áron. Idézem:

„Nem tudom sajnos egyesével megköszönni a jókívánságokat, bátorító és gratuláló üzeneteket, amelyeket az olimpia előtt, alatt és a döntő óta kaptam Tőletek! Megható volt az a tudat, hogy ennyien szurkolnak nekünk, milyen sok szív dobban értünk, s főleg, mennyi embernek okoztunk örömöt! Ha tehetném, mindenkinek adnék egy darabot az aranyérmemből, mindenkihez juttatnék azokból a csodálatos érzésekből, amelyek bennem kavarodtak a magyar himnuszt hallgatva a dobogón. Ám ezt megtehetem innen, a távolból is: tiszta szívemből köszönöm Nektek, a világ legnagyszerűbb szurkolóinak!

Ne feledjétek, az olimpia még nem ért véget, megannyi nagyszerű sportoló áll készen arra, hogy megvalósíthassa álmaimat. Kívánom nekik, hogy ez sikerüljön, szükségük van nekik is arra a buzdításra, amelyet én is kaptam!

Hajrá, magyarok! Hajrá, Magyarország!”

 *

Rég olvastam ilyen egyszerű és szerethető sorokat arról, hogy miről szól az olimpia.

Jó, hogy vannak olyan példaképeink, mint Szilágyi Áron.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.