Sport

Jégmajális 2018

Szurkoljunk együtt a Téli Olimpián részt vevő magyaroknak, miközben mi magunk is sportolunk!

/ 2018.01.30., kedd 12:08 /
Jégmajális 2018

Február 3-án, szombaton, Dunakeszi Főterén egy egész délután szól arról, hogy a kicsik és nagyok sportolás, különböző játékos vetélkedők, farsangi mulatság közben Magyarország leendő olimpikonjainak drukkolhassanak.

Ideje: 2018. február 3-án 14.00-20:00 között
Helyszíne: Jégpálya, Dunakeszi Főtér
Házigazdája: Király Nóra, a FICSAK alapítója
Fővédnöke: Dr. Tuzson Bence, országgyűlési képviselő
Műsorvezetője és házigazdája: Gyetván Csaba

2016-ban az Európa-bajnokságra készülő focistáknak, 2017-ben a FINA Vizes Világbajnokságra edző sportolóknak, idén pedig a Téli Olimpián részt vevőknek szól a HAJRÁ MAGYAROK! kiáltás.

Ezek a rendezvények mindig valamilyen sportolási lehetőséget is kínálnak, amelybe a család minden tagját igyekszünk bevonni, hiszen meggyőződésünk, hogy a sport, a mozgás öröm és az egészséges élet elengedhetetlen nélküle.

A résztvevők hoki bemutatóra, ügyességi versenyekre, jelmezes fotózásra, olimpiai kvízre, tombolasorsolásra, hóröplabdára, majd este hattól nyolcig DJ Radnai közreműködésével még jégdiszkóra is számíthatnak!

Király Nóra, a felhívás megálmodója, a FICSAK alapítója ötgyermekes édesanyaként népszerűsíti az egészséges étkezés és a sport fontosságát. Több mint 5 éve, rendszeresen szervez sportolással, egészséges életmóddal kapcsolatos családi napokat, futóversenyt vagy ingyenes szűrővizsgálatokat annak érdekében, hogy minél nagyobb körben terjedjen a meggyőződése: az egészséget könnyebb megőrizni, mint a betegséget gyógyítani.

Különösen fontosnak tartja, hogy a gyerekek mielőbb megszokják, megszeressék a különböző sportokat, hiszen a sport nemcsak a külalak miatt fontos, hanem kitartásra, becsületre, tisztességre és küzdelemre nevel. Ő maga is rendszeresen sportol, és a gyermekei életének egyik nagyon fontos része a rendszeres mozgás, szabadidejük jelentős részét a szabadban, aktív közös programokkal töltik el.

Rendezvényünkkel azt is szeretnénk hangsúlyozni, hogy minden családi program (legyen az sportolás, beszélgetés, közös alkotás vagy játék) hozzájárul a minőségi együtt töltött idő növeléséhez, ami nélkülözhetetlen a kiegyensúlyozott, boldog gyermekek és családok életéhez.

A Jégmajális 2018 így nem csupán egy sportos találkozó, hanem közösségépítés is: a nemzeti érzés erősítése, a téli mozgás fontosságára való figyelemfelhívás és egy közös családi móka!

Várunk tehát mindenkit sok szeretettel Dunakeszi Főterén lévő jégpályán február 3-án 14.00-20:00 között ingyenes korcsolyázási lehetőséggel, különböző sportbemutatókkal, versenyekkel, játékokkal, sztárokkal!

Fő együttműködő partnereink: Dunakeszi Önkormányzata, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Ovi-Sport Alapítvány, Magyar Korcsolya Szövetség, Magyar Jégkorong Szövetség, Budai XI. Egyesület

http://www.ficsak.hu/jegmajalis

https://www.facebook.com/events/394181447692818/permalink/396192450825051/

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.