valasz.hu/sport/oteves-korom-ota-errol-almodtam-fucsovics-marton-a-heti-valasznak-127130

http://valasz.hu/sport/oteves-korom-ota-errol-almodtam-fucsovics-marton-a-heti-valasznak-127130

Sport

Kovács Kokó István: „a partról üvöltök”

/ 2015.05.21., csütörtök 08:03 /
Kovács Kokó István: „a partról üvöltök”

„A Fidesznek 2018-ig sokat kell változnia, mert különben nem csak az én szavazatomat fogja elveszíteni” – mondja Kovács „Kokó” István olimpiai és világbajnok ökölvívó. Nagyinterjúnk a friss Heti Válaszban.

„Az alatt a három nap alatt, amikor elképesztő gyalázkodás hullott rám, nem voltam abban a lelkiállapotban, hogy ennek az egyébként boldogító érzésnek örülni tudjak. Ha mást nem, azt elérték, hogy a kitüntetést szomorúan vegyem át” – mondja Kovács „Kokó” István a Magyar Olimpiai Bizottságtól kapott Fair Play-díjról, amit azokban a napokban vett át, amikor egy, a Hír Tv-ben elmondott mondata miatt – „nem vagyok fideszes” – kampány indult ellene.

„Az 1990-es választásokat leszámítva, amikor az SZDSZ-re voksoltam, mindig a Fideszre szavaztam, mert úgy éreztem, ők a legalkalmasabbak az ország vezetésére – mondja az olimpiai bajnok. – Ennek 2014-ig meg is volt talán az alapja, 2018-ig viszont ennek a Fidesznek sokat kell változnia, mert különben nemcsak az én szavazatomat, hanem valószínűleg sok emberét fogja elveszíteni. Ezt mondtam a Hír Tv-ben, ami lehetőséget adott a lejárató kampányt folytató médiának, hogy úgy tálalják: elhagytam a süllyedő hajót. Jelentem: mindig ennek a hajónak szurkoltam, de soha nem voltam rajta, és most is a partról üvöltök, hogy rossz irányba megy.”

A nagyinterjú a május 21-i Heti Válaszban olvasható. Lapunk elektronikus formában a Digitalstandon is megvásárolható.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.