valasz.hu/sport/csapo-gabor-lehet-hogy-a-kovetkezo-olimpiat-mar-nelkulunk-rendezik-129220

http://valasz.hu/sport/csapo-gabor-lehet-hogy-a-kovetkezo-olimpiat-mar-nelkulunk-rendezik-129220

Sport

Bronzérmes a magyar női tőrcsapat a vívó EB-n

/ 2013.06.18., kedd 19:06 /

Bronzérmet nyert a Mohamed Aida, Knapek Edina, Varga Gabriella, Varga Katalin összeállítású magyar női tőrcsapat kedden a zágrábi vívó Európa-bajnokságon.

A magyar válogatott a harmadik helyért rendezett mérkőzésen magabiztosan, 45-37-re győzte le az előzetesen a fináléra is esélyesnek tartott orosz együttest.

A magyar szövetség honlapja szerint a meccset kiválóan kezdte a Mohamed, Knapek, Varga trió. Mindhárman megnyerték első két-két asszójukat, és az utolsó három pár előtt fölényesen, 30-16-ra vezettek. Ezután Varga kikapott az egyéniben ezüstérmes Jakovlevától 8-5-re (35-24), Knapek újra győzött (40-28), Mohamed pedig 5-9-cel zárt. A magyar csapat így biztosan nyerte meg a meccset.

A negyeddöntőben a lengyeleket búcsúztató, majd a négy között az olimpiai bajnok olaszokkal szemben alulmaradó csapat a magyarok első érmét szerezte meg a horvátországi kontinensviadalon. Kedden ugyanakkor még tovább bővül a magyar éremkollekció, miután a férfi párbajtőrcsapat a fináléban lép pástra a címvédő svájciak ellen.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.