Sport

Megérkeztek a SAJTBURESZ-konjunktúra első lovagjai!

/ 2016.08.10., szerda 11:54 /

11 óra után néhány perccel befutott a SAJTBURESZ-konjunktúra első lovagja: a budapesti Zing Burgernél csak ma ha bármelyik egységben bemondja a kedves vevő, hogy „Kenderesi Tamás sajtburesz”, akkor extra hasábot adnak a burger mellé.

Ha ön nem érti, miről van szó, akkor feltehetően egy minden oldalról légmentesen zárt, térerő és internet nélküli betonkockában töltötte az elmúlt 10 órát. Kenderesi Tamás szövegéről van szó, aki óriási teljesítménnyel bronzérmes lett 200 méter pillangón, majd a következő nyilatkozatot adta:

„Fantasztikus volt. Nagyon meglepődtem, hogy sikerült érmet szereznem, hihetetlenül boldog vagyok – mondta Kenderesi Tamás az M4 Sportnak. – Az utolsó öt méter eléggé »csípett«, ott már gondolkodtam, hogy mit kellene csinálni. Azt hiszem, a szívem vitt be. Elfáradtam, rám férne egy-két sajtburesz…”

És erre válaszol a Zing:

WE (Y) SAJTBURESZ Csak ma, csak nektek!! Ha bármelyik egységünkben bemondjátok, hogy "Kenderesi Tamás sajtburesz",...

Közzétette: Zing Burger – 2016. augusztus 10.

 


Ha jól látom, ők nyerték a sajtbureszfutamot, de folyamatosan nyomom az F5-öt a McDonald’s Facebook-lapjánál is.

Marketingesek, éberség!

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.