Sport

Storck ráunt, hogy emberei továbbra is Dárdai kottájából játszanak

/ 2015.10.28., szerda 17:30 /
Storck ráunt, hogy emberei továbbra is Dárdai kottájából játszanak

Bernd Storck kapitány hirtelen sorcseréje a labdarúgó-válogatott stábjában valójában a kettős hatalmat szüntette meg. A Heti Válasz információi szerint a német szakember úgy érzékelte, hogy munkatársai továbbra is Dárdai Pál kottájából játszanak. Részletek a csütörtöki lapszámban.

A német szakember magyarázata szerint Szabics Imrének, Andrusch Józsefnek és Sallói Istvánnak azért kellett mennie, mert csak másodállásban álltak rendelkezésre, hiszen valamennyiüket munkaszerződés köti különböző klubokhoz. Márpedig az elmúlt harminc év legnagyobb magyar futballfeladatát fél munkaidőben, fél energiával és félszívvel nem lehet megoldani.

A feröeriek elleni első félidőben a csapat kifejezetten gyáva játékot produkált, mire a lelátó kórusban kezdte skandálni Dárdai nevét. Aligha véletlen, hogy meggyökeresedett a hír, amely szerint a volt kapitány telefonon tartotta a kapcsolatot hátra hagyott kollégáival, és a bajban az ő instrukciói jelentették a menedéket. A csapaton belüli információink szerint a játékosok is inkább figyeltek az állítólag kívülről instruált stáb tagjaira, mint Storck kapitányra, és a feröeriek elleni fordulatot is Dárdainak tulajdonították, nem pedig neki.

 

Részletek az október 29-i Heti Válaszban. Lapunk elektronikus formában a Digitalstandon is megvásárolható.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.