Olvasói kérdőív

Töltse ki kérdőívünket és nyerje meg a 100 db Bölcsek könyve egyikét!

Tisztelt Olvasónk!

Ami nem javul, az romlik, cseng vissza a múltból az elhíresült mondás, amelyet magunk is vallunk. A sajtókörnyezet folyamatosan változik, és új követelmények elé állítja a hetilapokat, köztük a Heti Választ. Javulnunk kell, hogy megőrizzük olvasóinkat, és újakat is toborozzunk, ezért kikérjük a legilletékesebbek véleményét, hogy tartalomban, terjesztésben vagy egyéb szolgáltatások terén változzunk-e.

Kérjük tehát a Tisztelt Olvasót, hogy legyen a segítségünkre, legyen szerkesztőtársunk azzal, hogy kitölti az alábbi kérdőívet.

Borókai Gábor
főszerkesztő-lapigazgató


 

Kérdőívünk kitöltéséhez kattintson ide >>

Kérjük vegye figyelembe, hogy online kérdőívünket csak személyes adatai megadásával tudja beküldeni!

A válaszadók között 100 db Bölcsek könyvét sorsolunk ki.

 

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.