Author's

Bódis András

Szerzői oldal

Bódis András

A Heti Válasz főszerkesztő-helyettese.

B. A.

B. A.

Nagyon éles harc várható Kocsis Máté józsefvárosi székéért

Jövőre európai parlamenti és önkormányzati voksolás lesz – folytatódik tehát a kampány és az ellenzék „tesztidőszaka”. Az első időközi erőpróba máris itt van a nyakunkon: július 8-án polgármester-választás Józsefvárosban, ahol bármi megtörténhet. Részletes háttér a csütörtöki Heti Válaszban.

Bódis András | 2018.05.16., szerda 14:35

B. A.

Jövőre pótvizsgázhat az ellenzék – lesznek-e új Márki-Zay Péterek?

A Fidesz a parlamenti választáson csak a budai és a belső pesti kerületekben múlta alul 2014-es önmagát. A 2019-es önkormányzati voksolás mégis ígér komoly városi csatákat – legalábbis összellenzéki, Márki-Zay Péter típusú jelöltek esetén. Részletes elemzésünk a csütörtöki Heti Válaszban.

Bódis András | 2018.05.01., kedd 13:00

B. A.

Választás - mutatjuk, hol van esélyes kihívója a Fidesznek

Nem a pártok listás teljesítményén, hanem a választókerületi eredményeken múlik az április 8-i parlamenti erőpróba. A centrális erőteret felülíró taktikai szavazóknak köszönhetően a Fidesznek a körzetek kétharmadában esélyes kihívója lehet. Megmutatjuk, hol.

Bódis András | 2018.04.08., vasárnap 08:30

B. A.

A körzetek kétharmadában lesz esélyes kihívója a Fidesznek – friss lista készült

Nem a pártok listás teljesítményén, hanem a választókerületi eredményeken múlik az április 8-i parlamenti megmérettetés. A centrális erőteret felülíró taktikai szavazóknak köszönhetően a Fidesznek a körzetek kétharmadában lesz esélyes kihívója. A csütörtöki Heti Válaszban megmutatjuk, hol.

Bódis András | 2018.04.01., vasárnap 13:00

B. A.

„Siralmas” – itt a Fidesz által beígért elszámoltatás teljes mérlege

Az Andrássy úti palotaper ítélethirdetésével, majd Kocsis István volt MVM-vezér múlt heti felmentésével lényegében lezárult a Fidesz által beígért elszámoltatás. Az egykori célszemélyek közül mára többen NER-barátokká váltak. Nagy elszámoltatási mérleg a március 15-i ünnep miatt már szerdán megjelenő Heti Válaszban.

Bódis András | 2018.03.18., vasárnap 15:00

B. A.

Dutyi free

Az Andrássy úti palotaper ítélethirdetésével, majd Kocsis István volt MVM-vezér múlt heti felmentésével lényegében lezárult a Fidesz által beígért elszámoltatás. Az egykori célszemélyek közül mára többen NER-barátokká váltak.

Bódis András | 2018.03.13., kedd 17:46

B. A.

Felkészül: RTL Klub, Index

Hiába a sok tízmilliárdos tőkeinjekció, az új kormányzati média csak ott hatékony, ahol nincsenek versenytársai – például a megyei újságok piacán. Az országos lapok, hírportálok, tévék és bulvárcsatornák esetében az eredmény vérszegény.

Bódis András | 2018.02.21., szerda 15:44

B. A.

„Nem lehet két énünk”

Egy párt sosem lesz abban a helyzetben, hogy bármit elvárjon tőlünk, a mindenkori kormánnyal van stratégiai megállapodásunk – mondja a Magyar Cserkészszövetség (MCSSZ) ügyvezető elnöke. Pótor Józseftől azt is megkérdeztük, mit szól az elődjét érintő rendőrségi nyomozáshoz.

Bódis András | 2018.02.14., szerda 16:06

Szerzők /