Author's

Bódis András

Szerzői oldal

Bódis András

A Heti Válasz főszerkesztő-helyettese.

B. A.

B. A.

Rózsadombi paktum

Kizárólag strómanokon és offshore cégeken keresztül üzletel a magyar állammal az a grúz–izraeli (ma már rózsadombi) illetőségű csapat, amely megszerezheti a Four Seasons „hátoldalát”. Miért vette át a Fidesz a fővárosi SZDSZ egykori holdudvarát?

Bódis András | 2017.02.01., szerda 14:36

B. A.

Nincs több titok: ők a magyar elit svájci és luxemburgi strómanjai

Hiába az offshore-botrányok, a hazai politikai-gazdasági elit nemigen hagy fel a pénzkimenekítéssel. Értő strómanokból nincs hiány: Svájcban és Luxemburgban öt magyar hátterű vagyonkezelő irodát azonosítottunk. Exkluzív részletek a friss Heti Válaszban.

Bódis András | 2017.01.22., vasárnap 17:00

B. A.

Tiborcz társát találtuk a nagy mélygarázsmutyi mögött

Valaki kétmilliárd forintot kaszált a Pollack Mihály téri mélygarázs állami felvásárlásán. A luxemburgi offshore-szálakkal átszőtt ingatlanügylet mögött Tiborcz István üzlettársát találta a Válasz.hu.

Bódis András | 2017.01.04., szerda 18:10

B. A.

McDonald’s után Allee: megint elzavartak egy szoptató anyát

„Furán érzem magam. Ma felszólítottak az Alleéban, hogy legyek szíves használni a baba-mama helyiséget, ami szerintem ugyan nem alkalmas szoptatásra, de mindegy. Odaállt fölém a biztonsági bácsi, és úgy mondta.”

Bódis András | 2016.12.30., péntek 18:00

B. A.

A nap híre: Németh Sándor is rasszista uszító lett

Anti felszólítja Fő Antit, hogy vegye vissza az Anti-díjat a méltatlanná vált ex-Antitól. Nyugodjunk meg: ahol mindenki fasiszta-rasszista-kirekesztő, ott senki sem az.

Bódis András | 2016.12.29., csütörtök 08:00

Szerzők /