Author's

Bódis András

Szerzői oldal

Bódis András

A Heti Válasz főszerkesztő-helyettese.

B. A.

B. A.

„Siralmas” – itt a Fidesz által beígért elszámoltatás teljes mérlege

Az Andrássy úti palotaper ítélethirdetésével, majd Kocsis István volt MVM-vezér múlt heti felmentésével lényegében lezárult a Fidesz által beígért elszámoltatás. Az egykori célszemélyek közül mára többen NER-barátokká váltak. Nagy elszámoltatási mérleg a március 15-i ünnep miatt már szerdán megjelenő Heti Válaszban.

Bódis András | 2018.03.18., vasárnap 15:00

B. A.

Nagyon-nagykoalíció: Habony csapata összefogott Gyurcsány kincstárnokával

Habony Árpád és az őt hitelező Tombor András stábja nemrég összefogott a Gyurcsány-éra főkincstárnokával, majd egy máltai offshore-iroda segítségével berobbantak a magyar energetikai, biztosításközvetítői, média- és ingatlanpiacra (a VPP Magyarország Zrt.-n, a Keszthelyi Holding két leánycégén, az IKO Holding Kft.-n és az EastCastle Investments Kft.-n keresztül). Exkluzív részletek a csütörtöki Heti Válaszban.

Bódis András | 2018.01.28., vasárnap 13:00

B. A.

Egyszer fent, máskor fönt

Hány egységből állt a felcsúti polgármester vállalatbirodalma 2010-ben? Kettőből. Tíz hónapja már 104-ből, ma pedig bő kétszázból. Mészáros Lőrinc akár Mol- vagy OTP-jelentőségű nemzetközi holdingot építene – leltár egy történelmi léptékben is párját ritkító vagyongyarapodásról.

Bódis András | 2018.01.10., szerda 18:06

B. A.

A Tátra újrafelfedezése

A rendszerváltás előtt szinte minden hazánkfia Szlovákiában síelt. Aztán jött a nyugati nyitás – s miközben a magyarok az Alpok lejtőiben lelték örömüket, egy tőzsdei óriáscég a Tátrában is paradicsomi állapotokat teremtett.

Bódis András | 2017.12.20., szerda 18:20

B. A.

Lécre, magyar! – lenyűgöző síparadicsomokat építettek a Tátrában

A rendszerváltás előtt szinte minden hazánkfia Szlovákiában síelt. Aztán jött a nyugati nyitás – s miközben a magyarok az Alpok lejtőiben lelték örömüket, egy tőzsdei óriáscég a Tátrában is paradicsomi állapotokat teremtett. Gigantikus síkörképünkben a magyarországi és az erdélyi fejlesztéseket is górcső alá vesszük. Részletek a Heti Válasz karácsonyi dupla számában. 

Bódis András | 2017.12.20., szerda 18:06

Szerzők /