Author's

Élő Anita

Szerzői oldal

Élő Anita

A Heti Válasz riportere.

É. A.

É. A.

Ingyen ház az államtól nászajándékba?

Hatvanhat százalékra nőtt az esélye annak, hogy egy nőt 50 éves kora előtt feleségül vegyenek. De miért lettünk a furcsa párok országa? Megfejtésünk szerint azért, mert az állam házat ad nászajándékba.

Élő Anita | 2017.12.14., csütörtök 15:00

É. A.

Fidesz-csapda a Jobbiknak – ezt benézte az Állami Számvevőszék?

Az Állami Számvevőszék 662 millió forintos büntetés kivetésével a választások előtt a Jobbik ellehetetlenülésével fenyegető lépést tett. A politikai szándék világos, a jogi megalapozottság viszont gyenge lábakon áll. Részletes háttér a csütörtöki Heti válaszban.

Élő Anita | 2017.12.13., szerda 16:00

É. A.

Boldogkői vs. Radnai – itt a nagy homeopátia-vita

Idén az európai tudományos akadémiák hatástalannak minősítették a homeopátiát. A médiában rendre Boldogkői Zsolt professzor képviselte a tudomány álláspontját, sorban „fogyasztva el” vitapartnereit. Most először áll vele szemben Radnai Andrea, a magyar homeopata orvosok elnöke. Nagy homeopátia-vita a csütörtöki Heti Válaszban.

Élő Anita | 2017.12.10., vasárnap 15:00

É. A.

A Jobbik összefogott az LMP-vel – Brüsszelben

Milyen az, amikor a Jobbik az Európai Parlamentben rendez konferenciát, és baloldali üzeneteket fogalmaz meg, azt követelve, hogy a Nyugattal történt „árunió” után jöjjön el a bérunió is? Brüsszelben néztük meg a párt átfazonírozásának következő felvonását. Részletek a friss Heti Válaszban.

Élő Anita | 2017.11.30., csütörtök 08:20

É. A.

Az Orbán-modell alappillérei – Magyarország, projektország?

Hogyan sikerül a Fidesznek 2017 végén is vezetni a népszerűségi listát? Miért támogatja őket sok baloldali is? Hogyan érték el, hogy tömegek egzisztenciája függjön a sikerüktől? Ezekre a kérdésekre is válaszol egy új tanulmánykötet – illetve a friss Heti Válasz.

Élő Anita | 2017.11.24., péntek 10:00

É. A.

Pancserlehallgatók

Ha a HVG-nek igaza van, a világ legbénább lehallgatói keltenek botrányt Magyarországon.

Élő Anita | 2017.11.23., csütörtök 09:30

É. A.

E-egészségügy: bolyongó páciensek, eldobott receptek

Az e-egészségügy bevezetése új korszakot nyit, orvosunk ezután mindent lát – azt is, ha nem szedjük a felírt gyógyszert, vagy ha másik specialistát keresünk fel helyette. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.

Élő Anita | 2017.11.19., vasárnap 13:00

É. A.

Forradalmian átalakul a sebészet, eltűnik belőle a seb!

Forradalmian átalakul a sebészet, és éppen az tűnik el belőle, amiről a nevét kapta: a seb. Agyműtét a koponya felfűrészelése nélkül, dugóhúzóval kiemelt vérrög és célzott kemoterápia. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.

Élő Anita | 2017.11.09., csütörtök 17:30

É. A.

Tanítás migránsrettegő keresztényeknek

Beer Miklós váci püspök helyre teszi azokat, akik mingránsbarátnak nevezik – és elmondja, mitől óvja a migránsrettegőket.

Élő Anita | 2017.11.09., csütörtök 12:00

É. A.

Vészjelzés konzervatív oldalról: a román egészségügy is elmegy mellettünk!

Az egészségügy igenis üzlet, a piaci verseny pedig a gyógyítás terén is a fejlődés mozgatója – állítja a konzervatív Lantos Csaba, a Széll Kálmán Alapítvány elnöke, a tízéves fővárosi Róbert Károly Magánkórház többségi tulajdonosa. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.

Élő Anita | 2017.11.01., szerda 14:00

É. A.

A Jobbik listavezetője felmondja a Fidesz üzeneteit

Morvai Krisztina másfél kolumnán mondja fel a Fidesz üzeneteit. Újrapozícionálja önmagát. Bayer Zsolt vezércikke szerint „Morvay Krisztina hazatért".

Élő Anita | 2017.10.26., csütörtök 11:25

É. A.

Bizonyíték: a szovjet katonák tömegesen erőszakoltak meg nőket

Hogyan lett Magyarországon ’48-ra annyi kommunista, hogy átvehették a hatalmat? Miként győzött vidéken harcok nélkül a forradalom? Hogyan kerültek kulcsszerepbe a „kommunistamentők”? Miért akasztották fel őket utóbb? Földváryné Kiss Réka, a Nemzeti Emlékezet Bizottság elnöke 1956-ról. Nagyinterjúnk a friss Heti Válaszban.

Élő Anita | 2017.10.22., vasárnap 18:00

Szerzők /