Author's

Szerzői oldal

Gy. B.

Így verhetjük meg a brazilokat az U20-as foci vb-n

Magyar idő szerint csütörtök reggel Brazíliával találkozik a magyar válogatott az U20-as labdarúgó-világbajnokságon. A mieink egyik kulcsemberét, Kalmár Zsoltot a Budapesttől légvonalban is közel 18 ezer kilométerre lévő New Plymouth-ben értük utol, a középpályás szerint igazi csapatjátékra lesz szükség a dél-amerikaiak ellen, illetve „ki kell használni a széleken nyíló területeket”.

Gy. B. | 2015.06.03., szerda 14:34

Mi lesz Dzsudzsákkal? Itt az ügy teljes háttere

A szocsi téli olimpia után még a túlköltekezés miatt került össztűz alá az orosz szervezőbizottság, a válság mélyülésével ma már az is kérdéses, felépítik-e a stadionokat a 2018-as labdarúgó vb-re. Bár Dzsudzsák Balázs jól érzi magát Moszkvában, ő is készen áll a nyugat-európai váltásra. Részletek a friss Heti Válaszban.

Gy. B. | 2015.01.16., péntek 11:04

Ezt kapta Hosszú Katinka Orbán Viktortól

Azért tért haza az Egyesült Államokból, hogy többet tegyen a magyar úszósportért annál, mint hogy egy világbajnokságon felveszi a válogatott melegítőjét. Hosszú Katinka az anyai ösztönökről és a doppingellenőrzésekről is beszél a Heti Válasz karácsonyi dupla számában.

Gy. B. | 2014.12.19., péntek 12:28

Íme, a magyar futballforradalmárok listája FIFA-s szemmel

Joseph Blatter ötödször vagy Jérôme Champagne először – ez lehet a FIFA jövő évi elnökválasztásának nagy kérdése. A jelenlegi elnök tevékenységét egyre többen nézik rossz szemmel.

Gy. B. | 2014.12.11., csütörtök 17:17

Szerzők /