Author's

Laky Zoltán

Szerzői oldal

Laky Zoltán

A Heti Válasz újságírója.

L. Z.

L. Z.

Lenkey Géza, az érlelt tokaji királya

"Az volt a szerencsém, hogy nem vagyok sztárborász, és nem kapkodták el a boraimat. Így jöttem rá, hogy az idő nem elvesz belőlük, hanem hozzáad" - meséli Lenkey Géza. A halk szavú tokaji gazda azon kevés magyar bortermelő egyike, akiknek van merszük és türelmük tíz évvel a szüret után forgalomba hozni a borukat, pedig alig húsz éve, hogy családja a kispesti esztergályosüzemből megérkezett a világ legjobb borvidékére.

Laky Zoltán | 2017.02.07., kedd 12:43

L. Z.

El a kezekkel a gyerekektől! – A genderlobbi célba vette a kiskorúakat

Nemet váltó kiskorúak képeivel sokkolja Amerika után a magyar olvasókat is a National Geographic. Ahogy viszont a csütörtöki Heti Válaszból kiderül, a tudomány mai állása szerint ezek a gyerekek egy tragikus és helyrehozhatatlan félrekezelés áldozatai.

Laky Zoltán | 2017.02.05., vasárnap 18:00

L. Z.

NOlimpia: elindult minden idők legfeleslegesebb aláírásgyűjtése

A MoMo aktivistái már gyűjtik az aláírást, de jobb, ha tudják: szinte csak a budapesti közlekedésfejlesztés ellen kampányolnak, az olimpiára is alkalmas sportlétesítmények ugyanis így is, úgy is felépülnek.

Laky Zoltán | 2017.01.19., csütörtök 20:00

L. Z.

Ha nem támadod Trumpot, Hollywoodban eláshatod magad

Hollywoodban egyszer már volt egy feketelista: az ’50-es években a kommunistagyanús színészek, rendezők nem kaptak munkát. Ma az kerül indexre, aki nem áll be a Trump-gyalázó kórusba.

Laky Zoltán | 2017.01.19., csütörtök 19:00

L. Z.

Habsburg György: a Monarchia jobb volt

A magyarországi olimpia egész Közép-Európának hasznos lenne – mondja Habsburg György, a Budapest 2024 pályázat egyik nagykövete, akit Ferenc József és az Osztrák-Magyar Monarchia megítéléséről is kérdeztünk. Nagyinterjúnk a friss Heti Válaszban.

Laky Zoltán | 2017.01.15., vasárnap 18:00

L. Z.

Gyárfás utódja szerint „csodálatos” úszópalota lett a Dagály

Már a Gyárfás Tamás utódját megválasztó közgyűlésen demokratikusabbá vált egy kicsit a Magyar Úszó Szövetség. Bienerth Gusztáv a Dagály uszodáról és Hargitay András jövőjéről is beszél a csütörtöki Heti Válaszban.

Laky Zoltán | 2017.01.14., szombat 12:00

L. Z.

„Budapest több mint színfolt”

Budapest bebizonyította, hogy nem csupán érdekes színfolt a versenyben, hanem Párizs és Los Angeles kihívója – mondja Fürjes Balázs. A 2024-es olimpiai és paralimpiai pályázat elnökét a népszavazásról is kérdeztük.

Laky Zoltán | 2016.12.22., csütörtök 12:14

L. Z.

Hirtelen mindenki nekiesett a Facebooknak

Hillary Clinton és Angela Merkel is nekiment a Facebooknak, amiért teret ad az álhíreknek. A fősodratú média véleménydiktatúrája valóban termékeny táptalajt kínál a vad kitalációknak, de nem biztos, hogy a cenzúra a legjobb ellenszer. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.

Laky Zoltán | 2016.12.18., vasárnap 15:00

Szerzők /