Author's

Laky Zoltán

Szerzői oldal

Laky Zoltán

A Heti Válasz újságírója.

L. Z.

L. Z.

NOlimpia: elindult minden idők legfeleslegesebb aláírásgyűjtése

A MoMo aktivistái már gyűjtik az aláírást, de jobb, ha tudják: szinte csak a budapesti közlekedésfejlesztés ellen kampányolnak, az olimpiára is alkalmas sportlétesítmények ugyanis így is, úgy is felépülnek.

Laky Zoltán | 2017.01.19., csütörtök 20:00

L. Z.

Ha nem támadod Trumpot, Hollywoodban eláshatod magad

Hollywoodban egyszer már volt egy feketelista: az ’50-es években a kommunistagyanús színészek, rendezők nem kaptak munkát. Ma az kerül indexre, aki nem áll be a Trump-gyalázó kórusba.

Laky Zoltán | 2017.01.19., csütörtök 19:00

L. Z.

Habsburg György: a Monarchia jobb volt

A magyarországi olimpia egész Közép-Európának hasznos lenne – mondja Habsburg György, a Budapest 2024 pályázat egyik nagykövete, akit Ferenc József és az Osztrák-Magyar Monarchia megítéléséről is kérdeztünk. Nagyinterjúnk a friss Heti Válaszban.

Laky Zoltán | 2017.01.15., vasárnap 18:00

L. Z.

Gyárfás utódja szerint „csodálatos” úszópalota lett a Dagály

Már a Gyárfás Tamás utódját megválasztó közgyűlésen demokratikusabbá vált egy kicsit a Magyar Úszó Szövetség. Bienerth Gusztáv a Dagály uszodáról és Hargitay András jövőjéről is beszél a csütörtöki Heti Válaszban.

Laky Zoltán | 2017.01.14., szombat 12:00

L. Z.

Hirtelen mindenki nekiesett a Facebooknak

Hillary Clinton és Angela Merkel is nekiment a Facebooknak, amiért teret ad az álhíreknek. A fősodratú média véleménydiktatúrája valóban termékeny táptalajt kínál a vad kitalációknak, de nem biztos, hogy a cenzúra a legjobb ellenszer. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.

Laky Zoltán | 2016.12.18., vasárnap 15:00

L. Z.

Kiszámoltuk: ezért nem jó ötlet az óraátállítás eltörlése

Elsőre gumicsontnak gondolnánk, pedig több mint egy évszázada világszerte politikai csaták tárgya a nyári időszámítás. Hány világos téli reggelt áldoznánk fel a kevésbé sötét estékért a parlament elé kerülő javaslat szerint? A friss Heti Válaszból kiderül.

Laky Zoltán | 2016.12.04., vasárnap 12:00

L. Z.

Meg fog lepődni: ők Magyarország legkedveltebb sztárjai

Hallott már JustVidmanről és Csecse Attiláról? Pedig a magyar tinik legkedveltebb hírességei közé tartoznak. A YouTube-on kiépült párhuzamos médiavilágot a hirdetők már felfedezték, a politika még nem. Részletek a friss Heti Válaszban.

Laky Zoltán | 2016.11.27., vasárnap 14:00

L. Z.

Ne emlékezz hősi halottaidra, különben megbüntet a FIFA

A korrupt világszövetség vizsgálatot indított a walesi és északír futballszövetség ellen, amiért szurkolóik az ilyenkor szokásos vörös pipacsot viselték a legutóbbi vb-selejtezőn.

Laky Zoltán | 2016.11.25., péntek 15:15

L. Z.

Öt ígéret, ami mögül Trump máris kihátrált

Nem falat épít, hanem határkerítést, nem száműzi a lobbistákat, nem tiltja ki a muszlimokat, nem vonja vissza az Obamacare egészét, nem deportál minden illegális bevándorlót.

Laky Zoltán | 2016.11.17., csütörtök 17:00

L. Z.

Egy brazil fodrász állította le a Brexitet

Mit csinálsz, ha multimilliomos befektető vagy, és nem tetszik a népszavazási eredmény? Felbérelsz 12 sztárügyvédet, hogy adjanak egy utolsó esélyt az EU-ban maradásnak.

Laky Zoltán | 2016.11.03., csütörtök 17:43

L. Z.

Párizs, Berlin, Budapest

A Magyar Nemzeti Galéria nyári Picasso- és Modigliani-tárlata óta kisebb űr tátong a budapesti kiállítási színtéren – az őszi szélcsendet most egy magángaléria töri meg. Virág Judit és kollégái – Kaszás Gábor, Kelen Anna és Szeredi Merse Pál – több év kutatás után olyan alapos és szép szemlét hoztak tető alá a Falk Miksa utcában, amelyet bármelyik közgyűjtemény megirigyelhetne.

Laky Zoltán | 2016.11.03., csütörtök 16:17

Szerzők /