Author's

Szerzői oldal

S. A.

Soha ne mondd, hogy soha!

Nosztalgiashow-nak remek, de tét nélküli koncertet adott Bécsben a Guns N’ Roses hétfőn. A banda épp harminc éve jelentette meg minden idők egyik legfontosabb rocklemezét. Mítosz és valóság.

S. A. | 2017.07.12., szerda 17:45

G. Fodor és Török Gábor: Orbán hibázott a Merkel-látogatáson

Állandó elemzőink szerint hiba volt, hogy Orbán Viktor kiállt az illiberalizmus mellett a hétfői Merkel-látogatáson. A nagy kérdésekre viszont G. Fodor Gábor és Török Gábor szerint is a Putyinnal való találkozó után kaphatunk válaszokat. Páros interjú a csütörtöki Heti Válaszban.

S. A. | 2015.02.04., szerda 16:52

Orbán megint visszavonulót fújt – mi van a háttérben?

Hűtlen kezelés miatt nyomoznak a gazdálkodásával kapcsolatban, a liberális fészeknek tartott Színház- és Filmművészeti Egyetem mégis kapitulációra tudta kényszeríteni a kormányt múlt héten.

S. A. | 2015.01.23., péntek 11:33

„Nem levenni akarják Orbánt, csak sakkban tartani”

Állandó elemzőpárosunk ezúttal nem ért egyet. Török Gábor párhuzamot lát a 2007-es Gyurcsány Ferenc és a mai Orbán Viktor között, G. Fodor Gábor szerint viszont ez az optika csal, s a kormány épp jókor kapott pofont. Ízelítő a Heti Válasz január 8-iki számában olvasható vitából.

S. A. | 2015.01.07., szerda 16:10

Már Jókai Anna és Vizi E. Szilveszter is bírálja a kormányt

Jókai Anna írót, Vizi E. Szilveszter agykutatót, a Magyar Tudományos Akadémia egykori elnökét és Kocsis Fülöp görögkatolikus püspököt ültettük egy asztalhoz. Hármas interjúnk a Heti Válasz karácsonyi dupla számában.

S. A. | 2014.12.18., csütörtök 11:20

Német selyemzsinór Orbánnak?

A Fidesznek jelenleg nem kell tartania attól, hogy McCain-szerű kirohanást rendez egy újabb testvérpárt, a CDU/CSU. Részletes háttér a csütörtöki Heti válaszban.

S. A. | 2014.12.10., szerda 16:06

Megbuktatnák Orbánt? – Török és G. Fodor a veszprémi voksolásról

Elindul-e Simicska Lajos az egyéni mandátumért? Meg akarja-e buktatni Orbán Viktort? S az amerikaiak? G. Fodor Gábor és Török Gábor a Fideszen belüli háborút és a veszprémi időközi választást is körüljárja. Páros interjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.

S. A. | 2014.12.03., szerda 16:03

Orbán minisztere: „Sokkal nagyobb a baj, mint gondoltuk!”

Tartok tőle, hogy ami most a Közel-Keleten történik, az új történelmi korszak kezdetét jelzi. Ez nagyon rossz hír” – mondja a friss Heti Válaszban Hende Csaba. A honvédelmi miniszter szerint olyan erő felemelkedésének vagyunk tanúi, amely a legrosszabb álmainkat látszik valóra váltani.

S. A. | 2014.11.27., csütörtök 20:20

Megmondták, kit pereljen Vida Ildikó

Bárándy Péter és Zamecsnik Péter szerint nincs lépéskényszerben a magyar állam a kitiltási botrányban, Magyar György viszont nyomozást sürget. A Heti Válasz csütörtöki számában a Vida-ügy háttere.

S. A. | 2014.11.12., szerda 18:47

Hollywood nőgyógyásza is megszólalt az amerikai kitiltási ügyben

Egyelőre biztosan nem lép ki a Magyarország Barátai Alapítványból Paszternák Alfréd. Az 1956 óta Amerikában élő nemzetközi hírű orvos-tudós derülátó a magyar-amerikai viszonnyal kapcsolatban, de a német megszállás áldozatainak emlékműve az ő szemét is szúrja. Nagyinterjúnk a friss Heti Válaszban.

S. A. | 2014.10.30., csütörtök 15:01

Obamát bírálta, Orbánt viszont védelmébe vette az amerikai képviselő

A Magyar Érdemrend tisztikeresztjét vette át Mario Díaz-Balart múlt csütörtökön Washingtonban. A floridai kongresszusi képviselő a csütörtöki Heti Válasznak adott exkluzív interjújában arról beszél: ha republikánus elnöke lesz Amerikának, a szövetségeseikkel is más politikát fog folytatni, mint a Magyarországot a civil ügyek miatt a minap „szerencsétlenül” ekéző Obama elnök.

S. A. | 2014.10.08., szerda 19:19

Amerikába megy gyűjteni a magyar zenészlegenda

Ma indul Amerikába Ferenczi György és zenekara, a Rackajam – nem csak Washingtonban játszanak, de a majd’ egy hónap alatt lemezt vesznek fel Nashville-ben és az „amerikai Gyimesben” helyi népzenét is gyűjtenek. Nagyinterjúnk a friss Heti Válaszban.

S. A. | 2014.10.02., csütörtök 11:33

Katolikus „arc” lesz Molnár Ferenc Caramel

Ne azt kérdezd, Magyarország mit tehet érted, hanem azt, te mit tehetsz Magyarországért – Molnár Ferenc Caramel anélkül jutott erre a gondolatra és indít programot a cigányság önbecsülésének előmozdítására, hogy ismerte volna a parafrazeált Kennedy-idézetet. A Katolikus Társadalmi Napok sztárvendégeként fellépő Caramellel készült nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban olvasható.

S. A. | 2014.09.10., szerda 10:29

Néma maradt Orbán legharcosabb ellenfele

Gulyás Márton mára messze nem csupán egy független színház ügyintézője, sokkal inkább egy pályázati pénzekkel aládúcolt kormányellenes mozgalom vezéralakja. A Magyar Művészeti Akadémia egyik legkérlelhetetlenebb ellenzőjének édesapja ugyanakkor MMA-tag. További érdekességek a csütörtöki Heti Válaszban megjelenő Gulyás-portréban.

S. A. | 2014.07.09., szerda 19:20

Káros mellékhatások

Várjuk ki azt az évet, amikor az RTL bevételének húsz százalékát befizeti, s akkor kezeljük ezt tényként – mondja Gulyás Gergely. A kormánypárt parlamenti alelnöke kitart az „egészségügyi termékadó”-felfogás mellett, állítása szerint meggyőződésből szállt be az adok-kapokba.

S. A. | 2014.06.25., szerda 15:07

Gyurcsány és Bajnai pártja is pszeudo-formáció

„A két szocialista ex-miniszterelnök vezette pszeudo-formációt inkább ne tekintsük liberális pártnak.” A Fidesszel szembeni konkurenciát egy liberális párt amúgy sem tudná megteremteni, csak egy tömegpárt, s hogy azzá váljanak, arra „leginkább a szocialistáknak van esélyük” – véli Petri Lukács Ádám újságíró. Interjú.

S. A. | 2014.06.18., szerda 17:14

Orbán Berlinben

A hírekkel ellentétben nem volt váratlan, hogy Angela Merkel négyszemközti eszmecserére hívta Orbán Viktort. Az egyik fő témának ugyanakkor valóban Vlagyimir Putyin ígérkezik.

S. A. | 2014.05.07., szerda 15:09

0

Szerzők /