Author's

Stumpf András

Szerzői oldal

Stumpf András

A Heti Válasz újságírója.

S. A.

S. A.

Helyedre, magyar! Íme, a csúcsszolidáris Macron

Csúnya kelet-európai bevándorlók, azok veszik el szegény franciák munkáját. Ezt is megtudtuk a francia elnöktől, két mondattal azután, hogy európai sorsközösségről delirált. Gratulálunk.

Stumpf András | 2017.06.23., péntek 10:30

S. A.

Mazochista Szopóálarcosok Pártja – MSZP

A szocik el vannak adósodva, se pénzük, se házi plakátcég-tulajuk, tehát nekik aztán igazán érdekük lett volna, hogy kihasználva Orbán irracionális lépését, átvigyenek egy nekik kedvező plakátszabályt.

Stumpf András | 2017.06.23., péntek 08:30

S. A.

Megtaláltuk Orbán Viktor főtanácsadóját! Azt mondja, Lázár a hibás

Néhány hete a Magyar Nemzet megjegyezte, hogy a korábban rendszeres médiaszereplő Hegedűs Zsuzsa felszívódott. Jelentjük: megvan. A szociológus a csütörtöki Heti Válaszban részletesen beszámol arról, mit ért el eddig. Amit nem sikerült neki, azért pedig a Lázár János vezette Miniszterelnökséget teszi felelőssé.

Stumpf András | 2017.06.18., vasárnap 19:00

S. A.

Vesszenek a plakátok?

A Fidesz terve szerint kampányidőszakon kívül nem lehetne plakátolni. Pártnak sem, kormánynak sem. Tetszetős ötlet. Elsőre.

Stumpf András | 2017.06.09., péntek 12:50

S. A.

Philip Zimbardo: „Hiszek a házasságban”

Noha egyszer ő maga is elvált, töretlenül hisz a házasságban – mondja Philip Zimbardo. A világhírű szociálpszichológus szerint a legnagyobb veszély a családra a válás. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.

Stumpf András | 2017.06.05., hétfő 16:00

S. A.

A Magyar Nemzet munkatársa nyerte az idei Vízy Dorka-díjat

Szathmáry István Pál kapta a Vízy Dorka emlékére alapított díjat és az azzal járó 250 ezer forintot. A Magyar Nemzet újságírója a Hogyan került Lengyelország trónjára Jézus? című cikkével érdemelte ki a második alkalommal odaítélt elismerést

Stumpf András | 2017.05.30., kedd 12:39

S. A.

Ez Botka köteles beszéde

Politikai öngyilkosságot követett el tegnap a szocialisták miniszterelnök-jelöltje? Nem. Csupán töltött fegyvert ajándékozott az őt lepuffantani akaróknak.

Stumpf András | 2017.05.26., péntek 08:52

S. A.

Izraeli nagykövet: „Nem védeném meg Sorost csak azért, mert zsidó”

Soros György kritizálása önmagában nem antiszemitizmus – mondja Izrael budapesti nagykövete. Yossi Amrani egyetért azokkal a magyarokkal, akik nem akarják, hogy külföldről mondják meg nekik, mit szabad a saját országukban, s Brüsszelről sincs jó véleménnyel. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.

Stumpf András | 2017.05.21., vasárnap 11:00

S. A.

Szakálla van, gender

Annyira unalmas már ez az egyenlőségesdi, szexistázós-nőelnyomós okoskodás! Hagyjuk már abba!

Stumpf András | 2017.05.19., péntek 13:05

Szerzők /