Author's

Stumpf András

Szerzői oldal

Stumpf András

A Heti Válasz újságírója.

S. A.

S. A.

Orbán válaszol: sportolónak futárral, konzervatív professzornak sehogy

Kovács Tamásnak futárral küldött személyes választ Orbán Viktor, miután a vívóbajnok kormánykritikus sorokat fogalmazott a Facebookon. Ami a sportolónak kijárt, a konzervatív professzornak már nem. Nagyinterjú Király Miklóssal, az ELTE jogi karának tanszékvezetőjével a csütörtöki Heti Válaszban.

Stumpf András | 2017.04.30., vasárnap 08:00

S. A.

Mindenki tudja

Mi a közös G. Fodor Gáborban és egy menyétben.

Stumpf András | 2017.04.28., péntek 08:00

S. A.

Elfogyott a tömés a Semmelweis fogászatán?

Tudom, hogy a kormányzás világvíziókról, fantasztikusan fontos értékrendi kiállásokról szól a rothadó Nyugat ellen, rendben, szóljon, de a rothadó fogak ellen is tegyünk már valamit a maradék időben.

Stumpf András | 2017.04.21., péntek 13:41

S. A.

Mi a jó a magyarok elvándorlásában? Lukács László elmondja

„Veszed a szarokat, megeszed a szemetet” – énekelte 15 éve Lukács László, most meg arról szólnak a hírek, hogy itt, Keleten tényleg rosszabb termékeket kaphatunk. A Tankcsapda első önálló koncertjére készül az Arénában. Nagyinterjúnk a csütörtökön standokra került Heti Válaszban.

Stumpf András | 2017.04.17., hétfő 10:00

S. A.

Presser Gábor is „inspirálódott” amerikai dalokból

Nem fogadták el az eléjük vetett üveggyöngyöket Presser Gáborék a Gyöngyhajú lányért, peren kívül tisztességes összegben állapodtak meg a dalt lenyúló amerikai rapsztár Kanye Westtel. Hangmintáknál persze egyszerű kimutatni az átemelést – de honnan szerezte a zenét Presser LGT-s korában? Részletek a friss Heti Válaszban.

Stumpf András | 2017.04.08., szombat 17:00

S. A.

Itt a nap leleplezése!

Oké, hogy megállítjuk Brüsszelt, de vajon hogyan állítsuk meg a logótolvajokat?

Stumpf András | 2017.04.07., péntek 15:00

S. A.

Több állatságot szeretne a magyar politikába? Tessék!

Eltűnt, aztán tegnap estére meglett Gémesi György macskája, Frau Bürgermeisterin von Gödöllő. Lili kutyus találta meg. Végre némi jóféle állatság a magyar belpolitikában!

Stumpf András | 2017.04.07., péntek 13:01

S. A.

Kartel-klasszikusok

Hogy mégis mit keres egy ilyen semmirekellő a Heti Válasz ajánlójában? Ez a Ganxsta Zolee művésznevű Zana Zoltán? A sokszor amúgy is bárgyú, ámde bőven telekáromkodott szövegű Döglégy Zoli? Nos, egyrészt nem önmagában őt ajánlom, hanem az előtte és bandája, a Kartel előtt tisztelgő lemezt, másrészt ha meglepő is, egyáltalán nem véletlen, hogy a Kartel húszéves fennállását dicsőítendő ez a korong megszületett.

Stumpf András | 2015.08.26., szerda 16:11

S. A.

Egy a jelszó

Lajkó Félix december 17-én töltötte be a negyvenet, s ennek örömére zenei maratonra indult – a húsz előadásból álló sorozat vége a Művészetek Palotájában lesz, ahol február 27-én és 28-án lép színpadra három koncerten. A leginkább megszokott Lajkó-produkció 28-án délután háromkor várható, ahol többek között Palya Beával lép színpadra a Vajdaság Paganinijének is becézett hegedűs. A másik két fellépés azonban újszerű lesz: 27-én Balázs János zongoraművésszel és Mohammad Reza Mortazavi ütőhangszeressel, a zárókoncerten pedig a Budafoki Dohnányi Zenekarral lép színpadra. Bizony, szimfonikus zenekarral.

Stumpf András | 2015.02.04., szerda 15:27

S. A.

A kulcs: Oroszország

Állandó elemzőink szerint hiba volt, hogy Orbán Viktor kiállt az illiberalizmus mellett a hétfői Merkel-látogatáson. A nagy kérdésekre viszont G. Fodor Gábor és Török Gábor szerint is a Putyinnal való találkozó után kaphatunk válaszokat.

Stumpf András | 2015.02.04., szerda 14:02

S. A.

A diplomácia nem fordítóprogram

Újra a párbeszéd, a megértés és az együttműködés felé kell terelni a kapcsolatokat az Egyesült Államokkal – mondja Szemerkényi Réka. Az új washingtoni nagykövet nem mosolygós videóval indít majd.

Stumpf András | 2015.01.28., szerda 15:28

S. A.

Dráma a Színművészetin

Hűtlen kezelés miatt nyomoznak a gazdálkodásával kapcsolatban, a liberális fészeknek tartott Színház- és Filmművészeti Egyetem mégis kapitulációra tudta késztetni a kormányt múlt héten. Kancellárjuk – Vidnyánszky Attila munkatársának felesége – visszavonta pályázatát.

Stumpf András | 2015.01.21., szerda 15:13

S. A.

Figyelem! Nem holokausztbiznisz!

New York-ban hülye emlékművek helyett zenekart állított össze a magyar állam. Nem is volt botrány az évfordulóból. Most Budapestre is eljön a Glass House Projekt.

Stumpf András | 2015.01.20., kedd 20:31

Szerzők /