Author's

Stumpf András

Szerzői oldal

Stumpf András

A Heti Válasz újságírója.

S. A.

S. A.

Az megvan, hogy melegházasság- és migrációellenes az LMP új elnöke?

Pártján röhög az ország, az LMP egyetlen funkcionáló elnöke mégis arról beszél: történelmi küldetésük van. Keresztes László Lóránt konzervatív, nemzeti érzelmű, s bár a kultúrharcba nem akar beszállni, kiszedjük belőle, mit szeret Wass Alberttől. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Stumpf András | 2018.08.01., szerda 18:30

S. A.

A Rolling Stones Prágában – mutatjuk az el nem múló siker receptjét

Huszonéves lányok tömegeit láttuk a Rolling Stones nyolcvanezres prágai koncertjén. Az el nem múló siker receptje sok ponton hasonlít a politikai sikeréhez. Van azonban egy nagy különbség. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Stumpf András | 2018.07.14., szombat 11:30

S. A.

A Fidesz társa lesz a Néppártban az LMP?

Elvi ellentétek ide vagy oda, a magukat a XXI. század pártjainak nevező formációk között egy kérdésben nagy az összhang: a Fidesz kollaboránsaként tekintenek az MSZP-re és Gyurcsányra. Mátrafüreden egy asztalhoz ült a Momentum, az LMP és a Jobbik.

Stumpf András | 2018.07.03., kedd 08:00

S. A.

A konzervativizmus értékrend, nem párthűség

A konzervatív értelmiség most azt kapja jutalmul, amit a baloldali büntetésül kapott – mondja Nyáry Krisztián. A Líra Könyv Zrt. kreatív igazgatói posztját is betöltő sikerszerző úgy látja: épp kihúzzák a szellemi talajt a konzervatívok lába alól.

Stumpf András | 2018.06.19., kedd 18:45

S. A.

Őfelsége nagykövete a Heti Válasz szerkesztőségében!

Látogatást tett lapunknál Iain Lindsay. A brit nagykövet elképzelhetetlennek tartja, hogy Milo-féle figurákat brit kormánykörök meghívjanak magukhoz, de mint mondta, „nem vagyunk egyformák”. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.

Stumpf András | 2018.06.03., vasárnap 18:00

S. A.

„Erdély örökre elveszett” – Romsics Ignác a Heti Válasznak

Összefoglaló munkával jelentkezett Erdély elvesztéséről Romsics Ignác. A történész azt mondja: a magyar baloldal sosem tudott mit kezdeni a nemzeti eszmével, így a magyar kisebbségekkel sem. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.

Stumpf András | 2018.06.03., vasárnap 07:00

S. A.

Gyöngyösi örülne, ha mielőbb megfontolnák Toroczkai kizárását

„Szakadás? Ne vicceljen!” – a Jobbik új frakcióvezetője szerint csak néhányan vannak Toroczkai Lászlóval, s Gyöngyösi Márton örülne, ha mielőbb megfontolnák a pártütő kizárását. Nagyinterjúnk a friss Heti Válaszban.

Stumpf András | 2018.05.31., csütörtök 08:35

S. A.

„Visszavesszük az irányítást”

A migrációnak sok összetevője van, de egy biztos: a vidéki Anglia katolikus közösségeit a lengyelek mentették meg – mondja lapunknak Iain Lindsay. Őfelsége nagykövete a Heti Válasz szerkesztőségébe látogatott.

Stumpf András | 2018.05.30., szerda 15:25

S. A.

„Csak ki kell bekkelnünk”

„Szakadás? Ne vicceljen!” – a Jobbik új elnökhelyettese, frakcióvezetője szerint csak néhány hőbörgő tart Toroczkai Lászlóval, aki a Fidesz érdekében cselekszik. Gyöngyösi Márton örülne, ha mielőbb megfontolnák a pártütő kizárását.

Stumpf András | 2018.05.30., szerda 15:13

S. A.

„Erdély örökre elveszett”

A Trianon-évfordulóra összefoglaló művel jelentkezett Erdély elvesztéséről Romsics Ignác. A történész szerint ami államjogi értelemben az ország számára örökre elveszett, az a magyar baloldalnak sosem volt meg.

Stumpf András | 2018.05.30., szerda 14:47

S. A.

Milo országa

Egészen elképesztő jelenség, hogy mifelénk a hangadók jelentős hányada éppen az ellenkezőjét hirdeti annak, ahogyan él. Kormánypártiak és ellenzékiek egyaránt.

Stumpf András | 2018.05.25., péntek 14:30

S. A.

„Hillary is utálta, ahogy róla tudósítottunk”

A nagymarosi vízlépcső elleni tiltakozás emblematikus alakjának fia a The New York Times újságírója. Interjú Adam Liptakkal a szólásszabadság kihívásairól, a liberális sajtó elfogultságairól és a politikai korrektség fonákságairól – a friss Heti Válaszban.

Stumpf András | 2018.05.24., csütörtök 10:45

S. A.

Ez kereszténydemokrácia?

A német fül számára Orbán Viktor furcsán használja a liberális és a kereszténydemokrácia fogalmát – mondja Hendrik Hansen. A budapesti, német nyelvű Andrássy Egyetem tanszékvezető politikatudósa szerint Orbán homogén demokráciát épít.

Stumpf András | 2018.05.23., szerda 16:48

S. A.

„Voltak komoly hibáink”

A nagymarosi vízlépcső elleni tiltakozás emblematikus alakjának fia a The New York Times újságírója. Interjú Adam Liptakkal a szólásszabadságról, a liberális sajtó elfogultságairól és a politikai korrektség fonákságairól.

Stumpf András | 2018.05.23., szerda 16:38

S. A.

Szlovákiában folytathatja Veiszer Alinda

Szerinte ez kritikája a magyar médiahelyzetnek. A műsorvezető a Magyar Hang első, ma megjelent számának adott interjút.

Stumpf András | 2018.05.18., péntek 18:00

S. A.

No satisfaction

Elstartolt a Rolling Stones tegnap este Dublinban.

Stumpf András | 2018.05.18., péntek 15:30

Szerzők /