Author's

Szőnyi Szilárd

Szerzői oldal

Szőnyi Szilárd

A Heti Válasz főszerkesztő-helyettese.

Sz. Sz.

Sz. Sz.

Egy Fidesz-szavazó bírálhatja-e a kormányt?

Egy Fidesz-szavazó bírálhatja-e a kormányt? Erről szólt a keresztény, konzervatív értelmiségieket tömörítő szervezetek Újra néven nevezzük című vitairata. Balog Zoltán volt miniszter és Bogárdi Szabó István református püspök disputája szerint igen, de.

Szőnyi Szilárd | 2018.06.26., kedd 14:00

Sz. Sz.

Egy Fidesz-szavazó bírálhatja-e a kormányt? Itt a válasz!

A címbe foglalt kérdésről szólt a keresztény, konzervatív értelmiségieket tömörítő szervezetek Újra néven nevezzük című, áprilisban kiadott vitairata. Balog Zoltán volt miniszter és Bogárdi Szabó István református püspök minapi disputája szerint igen, de. Részletek a csütörtöki, immár csak a Digitalstandon elérhető Heti Válaszban.

Szőnyi Szilárd | 2018.06.22., péntek 11:00

Sz. Sz.

Trump új nagykövete főnyeremény az Orbán-kormánynak – vagy mégsem?

Politikai kinevezettként érkezhet Budapestre az új amerikai nagykövet, David Cornstein – derül ki a csütörtöki Heti Válaszból. Az ékszermágnás többek szerint főnyeremény az Orbán-kormánynak. Ebbe azért nagyon senki ne élje bele magát.

Szőnyi Szilárd | 2018.05.27., vasárnap 16:00

Sz. Sz.

Yes, you can!

Autentikus körülmények között, akár önkéntes munkával akarod fejleszteni idegennyelv-tudásodat a nyáron, de nincs pénzed többhetes külföldi tanfolyamra és/vagy szállásra? No problem.

Szőnyi Szilárd | 2018.05.23., szerda 18:39

Sz. Sz.

Hungary first?

Politikai kinevezettként érkezhet Budapestre az új amerikai nagykövet, David Cornstein. A részben magyar származású ékszermágnás többek szerint főnyeremény az Orbán-kormánynak. Ebbe azért nagyon senki ne élje bele magát.

Szőnyi Szilárd | 2018.05.23., szerda 16:43

Sz. Sz.

Ruha teszi a magyart?

Az Országgyűlés alakuló ülése után tüntetők szidalmaztak és leköptek három református egyházi vezetőt. Az indulatokat csak tetézte, hogy egyikük bocskaiban volt. A mindmáig megosztó magyar viselet története dióhéjban.

Szőnyi Szilárd | 2018.05.16., szerda 18:06

Sz. Sz.

„Szabad hibázni”

Liberálisok-e a bencések? Miért támogatja nős férfiak pappá szentelését? Van-e helye a kortárs építészetnek egy ősi templomban? Miért mondhatta Semjén Zsolt, hogy annyi közpénz neki is „jár”, mint az elődjének? Interjú Hortobágyi Cirill pannonhalmi főapáttal és kollégájával, Rábai Lászlóval.

Szőnyi Szilárd | 2018.05.16., szerda 14:52

Sz. Sz.

Itt a szám: évente ennyien vándorolnak ki Magyarországról Izraelbe

A cionizmus atyjától, Herzl Tivadartól Keleti Ágnes olimpikonig számos magyarajkú zsidó játszott szerepet a most 70 éves Izrael történelmében. De vajon évente hány hazánkfia vándorol ki a közel-keleti országba? A friss Heti Válaszból minden kiderül.

Szőnyi Szilárd | 2018.05.13., vasárnap 19:00

Sz. Sz.

Mit ad neked az EU? Vonatjegyet!

Egy hónapig ingyen vonatozni külföldön? Ha idén vagy 18 éves, és elviseled a kezdeményezést körítő EU-s zsargont, akkor itt a lehetőség, hogy eljuss álmaid európai uniós helyszínére. Na jó, akár Athénba is.

Szőnyi Szilárd | 2018.05.09., szerda 18:00

Szerzők /