Author's

Szőnyi Szilárd

Szerzői oldal

Szőnyi Szilárd

A Heti Válasz főszerkesztő-helyettese.

Sz. Sz.

Sz. Sz.

Egy Fidesz-szavazó bírálhatja-e a kormányt? Itt a válasz!

A címbe foglalt kérdésről szólt a keresztény, konzervatív értelmiségieket tömörítő szervezetek Újra néven nevezzük című, áprilisban kiadott vitairata. Balog Zoltán volt miniszter és Bogárdi Szabó István református püspök minapi disputája szerint igen, de. Részletek a csütörtöki, immár csak a Digitalstandon elérhető Heti Válaszban.

Szőnyi Szilárd | 2018.06.22., péntek 11:00

Sz. Sz.

Trump új nagykövete főnyeremény az Orbán-kormánynak – vagy mégsem?

Politikai kinevezettként érkezhet Budapestre az új amerikai nagykövet, David Cornstein – derül ki a csütörtöki Heti Válaszból. Az ékszermágnás többek szerint főnyeremény az Orbán-kormánynak. Ebbe azért nagyon senki ne élje bele magát.

Szőnyi Szilárd | 2018.05.27., vasárnap 16:00

Sz. Sz.

Itt a szám: évente ennyien vándorolnak ki Magyarországról Izraelbe

A cionizmus atyjától, Herzl Tivadartól Keleti Ágnes olimpikonig számos magyarajkú zsidó játszott szerepet a most 70 éves Izrael történelmében. De vajon évente hány hazánkfia vándorol ki a közel-keleti országba? A friss Heti Válaszból minden kiderül.

Szőnyi Szilárd | 2018.05.13., vasárnap 19:00

Sz. Sz.

El a kezekkel!

Érdemel-e francia állampolgárságot az a muszlim nő, aki nem fog kezet az okmányt átnyújtó tisztviselővel? De: kötelezhet-e bárkit a Nyugat, hogy vallási előírásokat áldozzon fel a beilleszkedés oltárán?

Szőnyi Szilárd | 2018.04.25., szerda 17:02

Sz. Sz.

Legyen ön is politikus!

A demokrácia nyavalyáira részleges gyógyírt nyújthat, ha a nép képviselői nem választással, hanem sorsolással jutnak hatalomra – állítja egy nemrég magyarul megjelent könyv. A gondolatkísérlet merész, de van benne rendszer.

Szőnyi Szilárd | 2018.04.19., csütörtök 12:00

Szerzők /