Author's

Sztankóczy András

Szerzői oldal

Sztankóczy András

Hoppá, Budapest és Brüsszel is ugyanannak a jelöltnek szurkol!

Az olasz választási kampányok mindig komédiák, ám a most vasárnapi különösen abszurd. A friss Heti Válaszból kiderül, miként lehetséges, hogy Budapest és Brüsszel is ugyanannak a jelöltnek szurkol, méghozzá az örökifjú Silvio Berlusconinak, aki azonban hiába győz most, nem lehet kormányfő.

Sztankóczy András | 2018.03.01., csütörtök 13:00

A nyugati hanyatlás új szimbóluma

Sisakok, sisakok mindenhol. Nehéz nem azt érezni, hogy mintha átestünk volna a ló túloldalára.

Sztankóczy András | 2018.02.28., szerda 13:00

Ki ez az ember? Dél-Afrika Mészáros Lőrince?

Korrupt elnökének eltávolításával Dél-Afrika adott magának még egy esélyt, hogy valóra váltsa a reményeket, amire negyed százada nem képes. A friss Heti Válaszból kiderül, hogy az utódnak csodát kéne tennie: például vizet fakasztania a Fokváros körüli sziklákból.

Sztankóczy András | 2018.02.23., péntek 08:30

Ez a kormány még a magyarnál is keményebben bánik a menedékkérőkkel

Az Orbán-kormány egyik legfontosabb nemzetközi szövetségese az izraeli kabinet, amely még a magyarnál is keményebben bánik a menedékkérőkkel. A csütörtökön megjelenő Heti Válasz alig győzi a sok áthallást, történelmi párhuzamot. És még Soros György neve is előkerül.

Sztankóczy András | 2018.02.17., szombat 17:00

Megbukott a szőrős arcú ember

Személyes szinten úgy fest a jelenlegi helyzet, hogy pozíció nélkül, a teljes jelentéktelenségbe süllyedve ér véget az Európai Parlament volt elnökének másfél éves hazai kalandja.

Sztankóczy András | 2018.02.14., szerda 09:32

Nagyon fogy a népesség Közép- és Kelet-Európában – mi van a háttérben?

A volt szocialista országok vezetői előszeretettel beszélnek a Nyugat hanyatlásáról, ám a világ leggyorsabban fogyatkozó népességű országai mind Közép- és Kelet-Európában vannak. A friss Heti Válaszból megtudhatja, miként lett térségünk a sereghajtó.

Sztankóczy András | 2018.02.08., csütörtök 08:15

Angela Merkel kiválasztotta utódjelöltjét – ő is szürke, de sikeres

A német választások után alig négy hónappal megkezdődtek a koalíciós tárgyalások a keresztény pártok és a szocdemek között. A csütörtöki Heti Válaszból megtudhatja, hogy az egyik legfőbb akadályt azok jelentik, akikről a németnél csak a magyar politikában esik több szó: az oltalmazottak.

Sztankóczy András | 2018.02.04., vasárnap 19:00

Hálátlan Ausztria? Magyarellenes intézkedések a szomszédban

A héten a paksi bővítést támadta meg az új osztrák vezetés, előtte az Ausztriában dolgozó magyar munkavállalók kerültek a célkeresztjébe. A friss Heti Válaszból megtudhatja, mit várhat a magyar kormány az új osztrák kabinettől, amelynek létrejöttért amúgy annyira szorított.

Sztankóczy András | 2018.01.25., csütörtök 08:10

Az életéért küzd a Momentum – ez lett a magyar politika üstököséből

A Momentum egy éve azzal a reménnyel robbant be a politikába, hogy az egész rendszert leváltják. Most azért küzdenek, hogy az első évük ne legyen egyben az utolsó is. A friss Heti Válasz annak jár utána, vajon a rendszer ilyen, vagy lehetett volna másképp is?

Sztankóczy András | 2018.01.18., csütörtök 08:00

Voltak momentumaik

A Momentum egy éve azzal a reménnyel robbant be a politikába, hogy az egész rendszert leváltják. Most azért küzdenek, hogy az első évük ne legyen egyben az utolsó is. A rendszer ilyen, vagy lehetett volna másképp is?

Sztankóczy András | 2018.01.17., szerda 17:14

Szerzők /