Author's

Sztankóczy András

Szerzői oldal

Sztankóczy András

Újfajta antiszemitizmus terjed Nyugaton – ez a gyűlölet más, mint a korábbi

Újfajta antiszemitizmus terjed Európában. A legfontosabb európai országok vezetőinek egymás után kell felszólalniuk emiatt. A csütörtöki Heti Válaszból kiderül, hogy ez a zsidógyűlölet más, mint a korábbiak: forrása már nem a szélsőjobb, hanem a szélsőbal és a muszlim bevándorlók.

Sztankóczy András | 2018.05.13., vasárnap 13:00

London: egyes negyedekben már ki sem lépnek kés nélkül az utcára

Londonban idén csaknem annyi gyilkosságot követtek el, mint a sokkal rosszabb hírű New Yorkban. Már hatvan fölött jár a halottak száma. A gyilkosok fiatalok, kedvenc fegyverük a kés. A friss Heti Válasz megmutatja a bűnözési hullám hátterét, amelyben korunk minden problémája a bevándorlástól a közösségi médiáig jelen van.

Sztankóczy András | 2018.04.27., péntek 11:30

A Fidesz öl, butít és nyomorba dönt?

És ráadásul mindezt szándékosan teszi – legalábbis ha a kormányerők logikáját alkalmazzuk a választásra. Ne tegyük!

Sztankóczy András | 2018.04.11., szerda 13:00

„Migránspokol” és leleplezett svéd-magyar menekült: a kampány legfurcsább szereplői

Bár ezt maguk a svédek soha nem gondolták volna, részei lettek a magyar választási kampánynak. A csütörtökön megjelenő Heti Válaszból megtudhatja, tényleg olyan élhetetlen lett-e Svédország a migráció miatt, ahogy azt a magyar tévében nyilatkozók állítják. És hogy mi a helyzet Skandinávia többi államával.

Sztankóczy András | 2018.04.04., szerda 16:10

A síelés alkonya

Éghajlatváltozás, bevándorlás, gyerekeket féltő szülők, elöregedő társadalmak, kulturális változások. Nyugat-Európában mind kevesebben síelnek, miközben a világ más részein egyelőre még felfelé visz az út.

Sztankóczy András | 2018.03.07., szerda 15:34

Szerzők /