Author's

Sztankóczy András

Szerzői oldal

Sztankóczy András

Szent háború Soros ellen: ki mond igazat?

Itt az újabb front a Nyugattal vívott háborúban: a parlament elé került a civilszervezeteket szabályozó törvény. Az átlátható amerikai vagy az átlátszó orosz minta a példa? Minden kiderül a friss Heti Válaszból.

Sztankóczy András | 2017.04.27., csütörtök 08:15

Soros György, az ellenség – amit az „SOS-mozgalomról” tudni kell

Soros György nem csak Magyarországon lett a kormányzat fő ellensége. A magyar-amerikai milliárdos vélt vagy valós befolyása ellen szinte minden balkáni ország kormánya szeret harcba szállni, mégpedig – amint a csütörtöki Heti Válaszból kiderül – politikai oldaltól függetlenül.

Sztankóczy András | 2017.04.23., vasárnap 14:00

Ez lett eddig az orbáni jóslatból: 2017 nem a „lázadás éve”

Idén eddig nemcsak nem győztek a jelenlegi rend ellen lázadó nyugati politikai erők, de erős ellenmozgalmakat hívtak elő. Franciaországban megtorpant, Németországban visszaesett a radikális jobboldal. A friss Heti Válaszból kiderül: a változás lehetősége inkább megijesztette, mint fellelkesítette volna az európaiakat.

Sztankóczy András | 2017.04.08., szombat 11:00

Lebukás: így „jótékonykodik” David Beckham

A világ egyik leghíresebb exfocistája, aki viselkedése és jótékonykodása miatt erkölcsi példakép is. A csütörtökön megjelenő Heti Válaszból megtudhatja, hogy David Beckham kiszivárgott emailjei nem csak a fenti képet, de az egész karitatív világot más megvilágításba helyezik.

Sztankóczy András | 2017.03.19., vasárnap 08:00

Szerzők /