valasz.hu/szerzo/ujsagiro/v-nagy-viktoria-23

http://valasz.hu/szerzo/ujsagiro/v-nagy-viktoria-23

Author's

Vörös Szabolcs

Szerzői oldal

Vörös Szabolcs

A nő, akit Trump elnök megnyugtat

Közös megoldásra van szükség migrációügyben, Oroszországgal pedig világosan kell beszélni – véli Észtország elnöke. Kersti Kaljulaid a Heti Válasznak azt mondta: nevén kell nevezni, mi folyik Ukrajnában, különben hozzászokunk, és ezt a hibát egyszer már elkövettük.

Vörös Szabolcs | 2018.06.19., kedd 08:30

Észt elnök a Heti Válasznak: biztonságban vagyunk az oroszoktól

Közös megoldás kell migrációügyben, Oroszországgal pedig átláthatóan kell beszélni – véli Észtország elnöke. Kersti Kaljulaid a Heti Válasznak Tallinnban azt mondta: nevén kell nevezni, mi folyik Ukrajnában. A teljes nagyinterjú lapunk legfrissebb – jelenleg csak digitális formában elérhető – számában olvasható.

Vörös Szabolcs | 2018.06.14., csütörtök 11:00

Ezt ajánlja Ukrajna a kárpátaljai magyaroknak

Róka fogta csuka. Ez látszik kirajzolódni az ukrán oktatási törvény körül kilenc hónapja tartó vitában. Budapest továbbra is mereven elzárkózik minden kompromisszumtól, de a kitartást egyre kevesebben értékelik. A Heti Válasz tudósítója Ukrajnában járt, és eddig nem ismert részletekről szerzett tudomást. Részletek a csütörtöki lapszámban.

Vörös Szabolcs | 2018.05.30., szerda 19:00

Akik köszönik Putyin agresszióját

Lettország az idén lesz 100 éves, de a világ nem csak emiatt figyel rá – meg az egész Baltikumra –, hanem a nagy szomszéd Oroszország miatt is. Hogyan segített Vlagyimir Putyin abban, hogy megszülessen az egyik legöntudatosabb NATO-nemzet? A friss Heti Válasz helyszíni riportjából kiderül.

Vörös Szabolcs | 2018.04.12., csütörtök 09:00

Fegyverbe!

Lettország idén lesz százéves, de a világ nem csak emiatt figyel rá – meg az egész Baltikumra –, hanem Oroszország miatt is. Hogyan segített Vlagyimir Putyin abban, hogy megszülessen az egyik legöntudatosabb NATO-nemzet?

Vörös Szabolcs | 2018.04.11., szerda 17:55

Szerzők /