Author's

Vörös Szabolcs

Szerzői oldal

Vörös Szabolcs

Orbán legyőzte Európát? Macron ezt mondta a Heti Válasznak

A visegrádi országok győzelméről beszélt Orbán Viktor a migrációról szóló európai uniós csúcs után. De vajon jogos-e a miniszterelnök diadalbeszéde? Lapunknak Brüsszelben a francia elnök árnyalta a képet. Részletek a digitális Heti Válaszban.

Vörös Szabolcs | 2018.07.08., vasárnap 10:00

A nő, akit Trump elnök megnyugtat

Közös megoldásra van szükség migrációügyben, Oroszországgal pedig világosan kell beszélni – véli Észtország elnöke. Kersti Kaljulaid a Heti Válasznak azt mondta: nevén kell nevezni, mi folyik Ukrajnában, különben hozzászokunk, és ezt a hibát egyszer már elkövettük.

Vörös Szabolcs | 2018.06.19., kedd 08:30

Észt elnök a Heti Válasznak: biztonságban vagyunk az oroszoktól

Közös megoldás kell migrációügyben, Oroszországgal pedig átláthatóan kell beszélni – véli Észtország elnöke. Kersti Kaljulaid a Heti Válasznak Tallinnban azt mondta: nevén kell nevezni, mi folyik Ukrajnában. A teljes nagyinterjú lapunk legfrissebb – jelenleg csak digitális formában elérhető – számában olvasható.

Vörös Szabolcs | 2018.06.14., csütörtök 11:00

Ezt ajánlja Ukrajna a kárpátaljai magyaroknak

Róka fogta csuka. Ez látszik kirajzolódni az ukrán oktatási törvény körül kilenc hónapja tartó vitában. Budapest továbbra is mereven elzárkózik minden kompromisszumtól, de a kitartást egyre kevesebben értékelik. A Heti Válasz tudósítója Ukrajnában járt, és eddig nem ismert részletekről szerzett tudomást. Részletek a csütörtöki lapszámban.

Vörös Szabolcs | 2018.05.30., szerda 19:00

Sokadik ukrán front

Róka fogta csuka. Ez rajzolódik ki az ukrán oktatási törvény körüli vitában. Budapest továbbra is elzárkózik a kompromisszumtól, de a kitartást kevesen értékelik. Ukrajnában eddig nem ismert részleteket tudtunk meg.

Vörös Szabolcs | 2018.05.30., szerda 15:34

Szerzők /