Author's

Zsuppán András

Szerzői oldal

Zsuppán András

A Heti Válasz újságírója.

Zs. A.

Zs. A.

Szeressük a kiegyezést! Történészvita a 150. évfordulón

Elárulták a kiegyezés tető alá hozói március 15-ét, vagy éppen megvalósították a céljait? Miért értékelődött fel Kádár alatt 1867? A kiegyezés 150. évfordulóján ifj. Bertényi Iván és Hermann Róbert történészeket kérdeztük. Interjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.

Zsuppán András | 2017.03.25., szombat 13:00

Zs. A.

Ide jutottunk: vidékről lényegében eltűntek a könyvesboltok

Az Alexandra-bolthálózat csődje nyomán vidéken újabb területekről tűnhet el a könyvárusítás. Budapesten kívül többnyire csak a megyeszékhelyeken maradnak igazi könyvesboltok. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.

Zsuppán András | 2017.03.19., vasárnap 16:00

Zs. A.

Lesz-e Manhattan Budapestből? Itt a nagy felhőkarcolóvita!

A Heti Válasz egy asztalhoz ültette Finta József építészt, aki szerint az ötlet nem ördögtől való, és Körmendy Imre urbanistát, aki szerint kompromisszummentesen védeni kellene Budapest jelenlegi sziluettjét.

Zsuppán András | 2017.03.05., vasárnap 15:00

Zs. A.

Hogyan csúszott félre az olimpia ügye?

Bezárkózó kommunikáció, az aláírók sértegetése, a vizes világbajnokság beruházásai körüli anomáliák: így vált közel egységes támogatottságú ügyből megosztó belpolitikai kérdéssé az olimpia. Részletes elemzésünk a csütörtöki Heti Válaszban.

Zsuppán András | 2017.02.26., vasárnap 08:00

Zs. A.

Lázár János nem a Heti Válasszal vitázik Fót ügyében

Téma lett a Heti Válasz friss lapszáma a mai kormányinfón, mégpedig a Károlyi-család és Lázár János kapcsolatáról szóló cikkünk miatt. Amit a kancelláriaminiszter félreértelmez.

Zsuppán András | 2017.02.16., csütörtök 15:53

Zs. A.

Miniszterelnökség a Várban: hogyan teremt magának hagyományt a kormány?

Nem alkalmas választási projektnek, mégis előresorolták más budapesti fejlesztésekhez képest az új Miniszterelnökség felépítését. Megmutatjuk, mi történik a volt karmelita kolostorral, mit üzennek a festmények és a bútorok, és hogyan teremt magának tradíciót a kormányzat. Részletek a csütörtöki Heti Válaszban.

Zsuppán András | 2017.02.08., szerda 15:30

Zs. A.

Itt az OLAF-jelentés – hol van Demszky?

Hetekig magabiztosan követelte a jelentés nyilvánosságra hozását. Amióta megtörtént, inkább az ügyvédje útján kommunikál.

Zsuppán András | 2017.02.07., kedd 18:30

Szerzők /