Author's

Zsuppán András

Szerzői oldal

Zsuppán András

A Heti Válasz újságírója.

Zs. A.

Zs. A.

Hogyan csúszott félre az olimpia ügye?

Bezárkózó kommunikáció, az aláírók sértegetése, a vizes világbajnokság beruházásai körüli anomáliák: így vált közel egységes támogatottságú ügyből megosztó belpolitikai kérdéssé az olimpia. Részletes elemzésünk a csütörtöki Heti Válaszban.

Zsuppán András | 2017.02.26., vasárnap 08:00

Zs. A.

Lázár János nem a Heti Válasszal vitázik Fót ügyében

Téma lett a Heti Válasz friss lapszáma a mai kormányinfón, mégpedig a Károlyi-család és Lázár János kapcsolatáról szóló cikkünk miatt. Amit a kancelláriaminiszter félreértelmez.

Zsuppán András | 2017.02.16., csütörtök 15:53

Zs. A.

Miniszterelnökség a Várban: hogyan teremt magának hagyományt a kormány?

Nem alkalmas választási projektnek, mégis előresorolták más budapesti fejlesztésekhez képest az új Miniszterelnökség felépítését. Megmutatjuk, mi történik a volt karmelita kolostorral, mit üzennek a festmények és a bútorok, és hogyan teremt magának tradíciót a kormányzat. Részletek a csütörtöki Heti Válaszban.

Zsuppán András | 2017.02.08., szerda 15:30

Zs. A.

Itt az OLAF-jelentés – hol van Demszky?

Hetekig magabiztosan követelte a jelentés nyilvánosságra hozását. Amióta megtörtént, inkább az ügyvédje útján kommunikál.

Zsuppán András | 2017.02.07., kedd 18:30

Zs. A.

A Momentum egy dolgot vett észre: Budapest a Fidesz gyenge pontja

Látszólag a semmiből bukkantak fel, de az olimpiaellenes aláírásgyűjtéssel pillanatok alatt új ellenzéki erővé válhat a Momentum Mozgalom. Meglátták a nyilvánvalót: Budapest a Fidesz gyenge pontja. Részletes háttér a csütörtöki Heti Válaszban.

Zsuppán András | 2017.01.28., szombat 12:00

Zs. A.

Zátonyra futhat a Brexit?

A Brexitet könnyebb volt megszavazni, mint végrehajtani. Most a brit Legfelsőbb Bíróság akasztotta be a küllők közé a botot.

Zsuppán András | 2017.01.24., kedd 20:17

Zs. A.

Hát persze, hogy a tudatlan ügyfél a hibás!

Ebben az interjúban minden benne van, amiért az állami szféra Magyarországon reménytelenül rosszul működik. És egyébként is, tudja Ön, mi az, hogy csomag? Ha nem tudja, miért szól bele?

Zsuppán András | 2017.01.17., kedd 19:30

Zs. A.

Lenyűgöző gazdagság a Műcsarnokban

Példamutatóan tisztességes, művelt és nyitott kultúrpolitikusai és arisztokratái voltak az első világháború előtti Magyarországnak, „őket is szerettem volna visszahozni a történelmi emlékezetbe, rehabilitálni az emléküket” – mondja a friss Heti Válaszban Sármány-Parsons Ilona, a Műcsarnok lenyűgözően gazdag jubileumi tárlatának kurátora.

Zsuppán András | 2017.01.14., szombat 16:00

Szerzők /