valasz.hu/szinhaz/pesti-mese-123775

http://valasz.hu/szinhaz/pesti-mese-123775

Ki nevet a végén?

/ 2017.04.26., szerda 16:31 /

A darab egy 2015-ös bűntényt dolgoz fel fekete-fehér aktadíszletben.

Egy fiatal lányt bestiálisan meggyilkolnak Budapest VIII. kerületében, a néző pedig a gyilkos után kutató két rendőrhöz csatlakozik. Az egyik profi (Hevér Gábor határozott, majd összeomló zsaruja), a másik zöldfülű, ráadásul szerencsejáték-függő (Molnár Gusztáv született vesztese). Segítségként ott a rendőrségi szakértő (Thuróczy Szabolcs hidegvérű specialistája). A bulvár-krimi csak az utolsó mondattal rontja el az addig felépített izgalmas játékot. Kár érte.

Kihallgatás? – Átrium Film-Színház
Rendező: Dömötör Tamás
****

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Alakul a Budapest–Tel-Aviv-tengely – kulcsszerepben Finkelstein

Hasonlóan gondolkodik az izraeli és a magyar kormány Soros Györgyről és a migrációról. De Benjamin Netanjahu budapesti útja azt is jelzi: a zsidó állam nyit az őt a nyugatiakkal ellentétben alig kritizáló visegrádiak felé. Részletes háttér a csütörtöki Heti Válaszban.

Schiffer András: „Így nem lesz itt kormányváltás”

Az ellenzék újra matekozik ahelyett, hogy az országgal foglalkozna, és versenyt üvölt Orbán ellen, akinek pedig igenis jól működött a szimata migrációügyben – ismeri el Schiffer András. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.

Cirkusz a Szigeten

A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra.