Ki nevet a végén?

/ 2017.04.26., szerda 16:31 /

A darab egy 2015-ös bűntényt dolgoz fel fekete-fehér aktadíszletben.

Egy fiatal lányt bestiálisan meggyilkolnak Budapest VIII. kerületében, a néző pedig a gyilkos után kutató két rendőrhöz csatlakozik. Az egyik profi (Hevér Gábor határozott, majd összeomló zsaruja), a másik zöldfülű, ráadásul szerencsejáték-függő (Molnár Gusztáv született vesztese). Segítségként ott a rendőrségi szakértő (Thuróczy Szabolcs hidegvérű specialistája). A bulvár-krimi csak az utolsó mondattal rontja el az addig felépített izgalmas játékot. Kár érte.

Kihallgatás? – Átrium Film-Színház
Rendező: Dömötör Tamás
****

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Ima Magyarországért Madridban

A Kodály-év alkalmából Gráf Zsuzsanna, az Angelica Leánykar vezetője fesztivált rendezett, és a kórus hamarosan Spanyolországba viszi Kodály és a magyar zene hírét.

Ha ezt elolvassa, lehet, hogy elmegy a kedve a válástól

Döbbenetes a hasonlóság Cserna Antal és az általa alakított pap, Iván élete között: a Pécsi Nemzeti Színház előadásában, az Ádám almáiban játszott szerepéért megkapta a Vidéki Színházak Fesztiválján a legjobb férfi színésznek járó díjat. Nagyinterjúnk a friss Heti Válaszban.

Árnyékkormánnyal rukkolhat elő az LMP

Árnyékkormányt alakíthat az LMP miniszterelnök-jelöltje. Szél Bernadett a Heti Válasznak a Ron Werber és pártja közötti kapcsolat hátterét is felfedi. Nagyinterjúnk a csütörtöki lapszámban.

Orbán Viktor nagyon akarja, hogy maradjon Angela Merkel

A hétvégi német választások előtt lapunk tudósítója önfeláldozó bátorsággal a törökök és a szélsőjobb kedvenc berlini negyedeibe is alámerült, hogy felbukkanva megállapítsa: talán túl sokat is imádkozott Orbán Viktor a német kancellár győzelméért. A csütörtöki Heti Válaszból megtudhatja, miért van ez így, illetve mire lehet számítani a jövőben.

Mi történik a dunaszerdahelyi stadionban?

Teltházas otthoni mérkőzések, fantasztikus hangulat, a kárpát-medencei magyarok találkozóhelye. Ezt jelenti az FC DAC 1904 Dunaszerdahely futballcsapata. A fiúkat a gödörből tavaly kihúzó edző, László Csaba szerint ez nem véletlen. Nagyinterjúnk a friss Heti Válaszban.