valasz.hu/szinhaz/csokolozni-e-mailben-40446/

http://valasz.hu/szinhaz/csokolozni-e-mailben-40446/

Ki nevet a végén?

/ 2017.04.26., szerda 16:31 /

A darab egy 2015-ös bűntényt dolgoz fel fekete-fehér aktadíszletben.

Egy fiatal lányt bestiálisan meggyilkolnak Budapest VIII. kerületében, a néző pedig a gyilkos után kutató két rendőrhöz csatlakozik. Az egyik profi (Hevér Gábor határozott, majd összeomló zsaruja), a másik zöldfülű, ráadásul szerencsejáték-függő (Molnár Gusztáv született vesztese). Segítségként ott a rendőrségi szakértő (Thuróczy Szabolcs hidegvérű specialistája). A bulvár-krimi csak az utolsó mondattal rontja el az addig felépített izgalmas játékot. Kár érte.

Kihallgatás? – Átrium Film-Színház
Rendező: Dömötör Tamás
****

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Kovács Ákos: Leszállni az egovonatról

A Nyugat nagyon mást ért kultúrán, mint mi, ebben a tekintetben igazán szerencsésnek mondhatjuk magunkat – mondja Kovács Ákos énekes, dalszerző, akit nemrég bemutatott Arany János-estjéről és a jövő évi jubileumi koncertjéről is kérdeztünk. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.

Nyolcvanezres pezsgőt locsolt az egyik Mugabe-fiú

Voltak nála véreskezűbb afrikai vezetők is, de kártékonyabbak kevesen. Robert Mugabe nemcsak a gazdag Zimbabwét juttatta koldusbotra, de igyekezett egész Afrikát a Nyugat ellen hangolni. A csütörtöki Heti Válaszból kiderül, hogy bukása ennek ellenére miért is nem Nyugat diadala.

Morvai Krisztina: „Ez nem hűségeskü a Fidesz mellett”

Nem tudja, a Jobbikra szavaz-e jövőre a Jobbik európai parlamenti képviselője. Morvai Krisztina azt mondja: három éve nincs kapcsolatban Vona Gáborral, de nem a személyes sértettség, hanem az irányváltás bizonytalanította el. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.

Az EP nem fogadta el a kvótát, de választási ajándékot adott Orbánéknak

Nyugalom: nem igaz, hogy „állandó, felső kvóta nélküli migránsbetelepítési rendszert fogadtak el az Európai Parlamentben”. Cecilia Wikström svéd liberális képviselő tervezete maga az agyrém, de kizárt, hogy keresztülmenjen az EP-n és a Tanácson is. A választásra készülő Fidesz viszont komoly ajándékot kapott.