valasz.hu/uzlet/tomegevel-szedik-vissza-a-boltok-polcairol-a-coca-cola-termekeit-102413

http://valasz.hu/uzlet/tomegevel-szedik-vissza-a-boltok-polcairol-a-coca-cola-termekeit-102413

Gazdaság

Akartok nyugdíjat? - Ez volt Bokros Lajos reakciója

/ 2015.02.02., hétfő 11:22 /

Rég láttuk Bokros Lajost, a Tarlós Istvánt önmaga számára is meglepő sikerrel majdnem megszorongató főpolgármester-jelölt rendesen eltűnt ősz óta, de most előkerült.

Bokros Lajos

Bokros Lajos a vasárnapi tüntetésen

Fotó: Szabó Balázs

Bokros a vasárnapi antiorbánista tüntetésen tette tiszteletét, ahol pechére a hvg.hu forgatócsoportja botlott beléje, ráadásul a demonstráció épp azon szakaszában, amikor olyasféle balos dolgokról esett szó, mint például a nyugdíj, amitől emlékeim szerint Bokros Lajos háta borsódzni szokott minimum.

A 2 perc 15 másodpernél kezdődő etapban Bokros az "Akartok szabad magánéletet?" szónoki kérdés közben szemmel látható öncélúsággal lengeti a házibarkács nemzeti-úniós zászlót, aztán az "Akartok nyugdíjat?"-nál lábhoz teszi, hogy az "Akartok olyan országban élni, ahol nem csak beszélnek a szolidaritásról?" kérdésre gúnyosan somolyogva azt mondja: Ja.

És ebben az egészben az a gyönyörű, hogy Bokros Lajos néhány másodpercben öntudatlanul előadta mindazt, amiért a Fidesz kétszer tudott kétharmaddal győzni, s ami miatt még borítékolhatóan sokára jön csak el a nagy baloldali feltámadás.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.