Gazdaság

Törli a pontokat a Shell

/ 2013.01.18., péntek 17:02 /

Súlyos lépésre szánta el magát a Shell: január végén érvényteleníti azokat a CLUBSMART kártyákat, amelyeket 12 hónapja nem használtak, ezzel együtt törlik a kártyabirtokosok pontjait is - tudta meg a Heti Válasz Online.

Karácsony előtt 3 napig kint volt minden budapesti Shell benzinkúton egy közlemény, miszerint a Shell a Működési Szabályzat III/8. pontjára hivatkozva a 2013. január 31-én érvényteleníti a 12 hónapnál régebben használt CLUBSMART kártyákat. Az érvénytelenített kártyák február 1-jétől nem használhatók. Ezzel egyidejűleg törlik a kártyabirtokosok pontjait is.

A Shell ügyfélszolgálata megerősítette a Heti Válasz Online értesülését. A vállalat hivatalos pr-cége, a WELL PR sajtóügynökség viszont kérdésünkre úgy válaszolt, nem igazak a kártyák inaktiválásáról szóló hírek.

A közlemény felhívja a figyelmet, hogy az inaktiválásról és a pontok törléséről további információk az ügyfélszolgálaton és a www.shellsmart.com oldalon elérhetőek. Az említett honlapon azonban nem lelhetőek fel információk a tervezett intézkedésről.

A Heti Válasz Online úgy tudja, a Shell emellett megszünteti a drágább ajándékokat is, így csak néhány ezer forintos tárgyakra lehet majd csak beváltani a pontokat februártól.

A kártyák viszonylag könnyen aktívvá tehetőek a január 31-ig fennmaradó néhány napban is: elegendő az egyik gyorsétteremláncban egy hamburgert vásárolni Smart pontokért.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.