valasz.hu/uzlet/jonnek-a-visszavalthato-ikea-butorok-biznisz-vagy-kornyezetvedelem-129167

http://valasz.hu/uzlet/jonnek-a-visszavalthato-ikea-butorok-biznisz-vagy-kornyezetvedelem-129167

Gazdaság

Mesés családi kalandok a SPAR-ban

PR / 2018.03.01., csütörtök 11:05 /
Mesés családi kalandok a SPAR-ban

A SPAR és a Disney együttműködésének köszönhetően a vásárlók albumba rendezhetik a legnépszerűbb klasszikus mesehősök matricáit, családi kártyajátékokat gyűjthetnek, és egészséges finomságokat készíthetnek a rajzfilmszereplőkhöz kötődő receptek alapján.

A Mester utcai BOOOK Kitchen-ben tartott sajtótájékoztatón Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője ismertette a 2018. március 1-től április 25-ig tartó, Mesés szakácskönyv és matricagyűjtő album fantázianevű promóció részleteit.

A vásárlók nyolc héten keresztül minden elköltött 4.000 forint után egy piros színű ingyenes matricacsomagot kapnak, amelyben négy matrica és két kártya található. Aki pedig ennél is többet szeretne, az 99 forintért meg is vásárolhatja a kék színű matricacsomagot, a piroshoz teljesen hasonló tartalommal. A matricákat a 899 forintért beszerezhető, sokszínű gyűjtőalbumba lehet rendszerezni, amelybe összesen 144 matrica illeszthető.

Az összesen 88 különböző kártya is remek szórakozást ígér: összegyűjtésüket követően változatos kártyajátékokkal – memóriajátékkal, kártyacsatával – töltheti az időt a család.

A szakácskönyvben a legismertebb és legnépszerűbb Disney-hősök – Mickey egér és barátai, a Disney Hercegnők, valamint Micimackó, Maugli, Szenilla, illetve a Szörny Egyetem, a Verdák, a L’ecsó és a Hihetetlen Család különleges szereplői – kaptak helyet. Az album a mesefőhősökhöz illeszkedően öt kategóriában – reggelik, nassolnivalók, főételek, desszertek és italok – recepteket is tartalmaz. Például Aranyhajhoz illően a hercegnőfonat nevű süteményt tálalják, míg a L’ecsóval kapcsolatosan a főételek közt a lecsós pizza szerepel, a Jégvarázshoz kapcsolódóan pedig elkészíthetjük a málnás tejturmixot.

„A SPAR a közismert és közkedvelt Disney-mesehősökkel azt szeretné elérni, hogy a családtagok még több időt szenteljenek egymásnak. A Disney-vel első ízben megvalósuló együttműködésünk, a Mesés szakácskönyv és matricagyűjtő album tavaszi hűségakciója során a matrica- és a kártyagyűjtéshez járó album azért egészül ki a rajzfilmhősökhöz kötődő fantázia receptekkel, illetve kártyajáték-ötletekkel, hogy a közös konyhai elfoglaltságot tartalmassá, szórakoztatóvá és élményekkel telivé tegye” – mondta Maczelka Márk.

A kommunikációs vezető ismertette: a Mesés szakácskönyv és matricagyűjtő album elérhető a SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market áruházakban.

A sajtótájékoztatón felszólalt Ördög Nóra, a SPAR háziasszonya, aki gyermekeivel, Micivel és Vencivel együtt szerepelt a helyszínen levetített reklámfilmben. A műsorvezető elmondta, hogy ez az első alkalom, hogy a gyermekei szerepelnek egy reklámfilmben, és ezt a döntést a férjével együtt alaposan átgondolták, és végül azért vállalták, mert Nóra nagyon régi és jó kapcsolatot ápol a SPAR-ral, és szívesen terjeszti ki ezt a családjára is, és végül mert ő maga is első konyhai élményeit egy Disney szakácskönyvből szerezte, amelyet még ma is féltve őriz.

Végül a sajtótájékoztatón résztvevő gyerekek Fűszeres Eszter gasztroblogerrel közösen elkészítették a lecsós pizzát és a málnás tejturmixot a Mesés szakácskönyvből.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.