Gazdaság

Reszkess, Tesco! Jön a YouTyúk!

/ 2014.11.12., szerda 15:42 /

„YouTyúk – Neked tojik” szlogennel indított internetes vállalkozást egy házaspár. Két tyúk örökbefogadásáért tíz tojás jár hetente. Reszkess, Tesco!

„Nekik segíts vásárlásoddal, ne az áruházláncoknak” – ez a központi üzenete annak a kisfilmnek, amelyik a YouTyúk nevű internetes vállalkozást hirdeti. Mivel a Válasz.hu a kistermelők kontra nagyok háborúban hagyományosan a gyengébb fél mellé áll, örömmel hívjuk fel a figyelmet arra a házaspárra, amelyik úgy döntött: heti tíz tojást szállít azoknak a budapesti vagy Veszprém megyei vásárlóknak, akik rendelésük mellé két tyúkot is örökbe fogadnak. Az árakat itt nem részleteznénk, mert ez elvileg nem a reklám helye.

Ami biztos: egy ilyen vállalkozás csak addig működik, amíg nem keveredik a házi közé néhány „gyári” tojás. Ha a gazdák egyszer is kísértésbe esnek, a netes nyilvánosság ugyanúgy megsemmisíti majd őket, ahogy most felemeli.

Azt azért javasolnám, hogy YouTej néven ne indítson senki jópofa nevű vállalkozást, mert azonnal elrohanok a Tescóba. 

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.