Gazdaság

Termálfejlesztés Zalaegerszegen

/ 2001.04.27., péntek 07:41 /

A zalaegerszegi önkormányzat 80 millió forintot nyert el a Gazdasági Minisztérium célpályázatán a tavaly megkezdett termálprogram folytatásához - adta hírül az MTI. Ez az összeg egyötöde a beruházás második fázisában megvalósuló gyermek-élményfürdő 400 millió forintos költségvetésének. A háromhektáros területen két kerámiaburkolatú gyermekmedencét, fogadó- és kiszolgálólétesítményeket építenek, és beszerelik a szükséges vízforgatókat és más gépészeti berendezéseket. A kivitelezői pályázatot egy zalaegerszegi mélyépítő cég nyerte. A fejlesztés következő szakaszában négyhektárnyi területen egy felnőtt egészségmegőrző létesítményt alakítanak ki, költsége eléri az 1,3 milliárd forintot. Ennek egy részét pályázati forrásból kívánja fedezni az önkormányzat. A megyei jogú város termálprogramjában egy 400 négyzetméter vízfelületű, látványos kiképzésű strand készült el a múlt évben.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.