Videó

Ellenfesztivál? Mindent elmond a Kokas–Kelemen művészházaspár

„Csak azokat hívjuk meg, akik képesek rá, hogy együtt zenéljenek másokkal” – mondja Kokas Katalin hegedűművész, aki férjével, a szintén hegedűművész Kelemen Barnabással a Kaposfest után új rendezvényt indít Fesztiválakadémia Budapest néven. Páros nagyinterjú a friss Heti Válaszban.

Nagy a baj: túl sok a készpénzünk

Gazdasági károkat okoz a túlzott készpénzhasználat, ezért elindult a gondolkodás, hogy miként lehetne átalakítani a fizetési forgalmat. A lakosság bankkártya-használatának ösztönzése mellett a vállalati üzletekből kellene kiszorítani a – feketegazdaságot erősítő – készpénzt. Részletek a friss Heti Válaszban.

Óriási szerencséje volt Kulka Jánosnak

A világ legmodernebb igazolt hatású eljárásával gyógyítják Kulka János színművészt. Ám ehhez kivételes szerencse kell a bajban, mert a stroke-ellátásban hatalmasak a területi különbségek. A friss Heti Válasz elsőként mutatja meg ezt pontos túlélési adatokkal, nemzetközi összehasonlítással.

Tényleg megbolondult Ausztria?

Az osztrák kancellár nemrég a magyar kormányt leckéztette a kerítések miatt, ma már nem győz szögesdrótot rendelni, a tiltakozókat pedig gumibottal vereti szét. A jobb- és a balszélről továbbjutott két államfőjelölt közben harcot hirdet a parlamentáris demokrácia ellen. Részletek a friss Heti Válaszban.