Megnéztük, milyen a Prezi San Franciscó-i központja

Mindenek felett természetesen munka, munka és munka jellemzi a vállalatot. De miért éppen San Franciscóban? Mire való a hangulatkoordinálás? Kik lehetnek Prezi-nagykövetek? Mi is az az „álomvacsora”? Többek között erre is választ kaptunk, amikor a világ startup-fővárosában felkerestük a magyar prezentációs software cég, a Prezi San Franciscó-i központját.

Rendkívüli csúcs: erről döntöttek Brüsszelben

Több pénz, hajó és helikopter áll majd rendelkezésre a Földközi-tengeren Európába tartó, bajba került illegális migránsok megmentésére – nagyjából ennyiben összegezhető a tegnapi rendkívüli uniós csúcs mérlege.

Putyin trójai falova 20 kilométerre a magyar határtól?

Ki ne akarna egy olyan állam polgára lenni, ahol önkéntesen lehet adózni, mindenki elfogadó a másikkal szemben, a hivatalos mottó pedig „Élni és élni hagyni”? A hecc kedvéért halálosan komolyan vettük a múlt héten kikiáltott Liberland-ot és felkerestük önkényesen kikiáltott államelnökét.

Rezsicsökkentés, keményen dolgozó emberek – Londonban is dúl a harc

Minden idők egyik legizgalmasabb választására készül Nagy-Britannia, ahol a voksolás egyik legfontosabb tétje a szigetország uniós tagsága lehet. Közben olvadozni látszik a két nagy párt váltógazdaságára épülő politikai berendezkedés. Részletek a frissen megjelent Heti Válaszban.

Rendkívüli EU-csúcs: csodavárás nincs, bizakodás van

Megkezdődött csütörtök délután az Európai Unió állam-, illetve kormányfőinek rendkívüli csúcstalálkozója, amelynek célja az elsősorban a Földközi-tengeren jelentkező migrációs válság kezelése.

Hogy jön ide Horthy?

„A szocreál ne hagyja rajta a nyomát a királyi palotán és a budai Váron, mert az ellentétes azzal a lelkiséggel, amit nekünk ez a terület Mátyás óta jelent” – mondja lapunknak Nagy Gábor Tamás I. kerületi polgármester.