A Snowden-hatás: Az Apple betett az amerikai hírszerzőknek

Az iPhone 6-ról még mindig folyik a szakmai vita, de az amerikai hírszerzőknek és az FBI-nak már biztosan nem tetszik az Apple új terméke. A telefon titkosítási programjának kódját ugyanis még a cég sem tudja, csak a felhasználó. A személyiségi jogok fokozott védelmét, a Snowden-éra első nagy eredményét látják benne a jogvédők, míg a hatóságok a törvény megsértésével vádolják az Apple-t.    

Ilyennek látja Navracsicsot a Der Spiegel

A lap megrajzolta a frissen lemondott miniszter portréját: a biztos-jelölt szerintük olyan építőmester, aki mindvégig megőrizte a higgadtságát, ám több aggályos törvény is köthető a nevéhez.

Kulisszatitkok: Így nyerte el Budapest a foci Eb-t

Harminckét ország indult, tizenkilencen maradtak állva, tizenhárman nyertek - köztük mi is. Abban, hogy Budapest négy mérkőzést rendezhet a 2020-as foci-Eb-n, Vági Márton, az MLSZ főtitkára a lehetőséget látja.

Itt a teljes Falus-saga

Augusztus 4-én jelentette be az MSZP – Együtt-PM – DK, hogy Falus Ferenc lesz a közös baloldali főpolgármester-jelölt. Egy hete a korábbi tiszti főorvos még hangsúlyozta: nem folynak tárgyalások Bokros Lajossal, és ő biztosan nem lép vissza. Szeptember 29-én aztán mégis bejelentette, hogy távozik.