valasz.hu/vilag/a-bolgar-keresztapa-101755%26sa=U%26ei=2X_CU_7HGuqB4gTVoYGYAg%26ved=0CDwQqQIoADAN%26usg=AFQjCNEmfQDw1w5wfbqfY_Yg8A0dGZZBHQ?wmode=opaque&page=4

http://valasz.hu/vilag/a-bolgar-keresztapa-101755%26sa=U%26ei=2X_CU_7HGuqB4gTVoYGYAg%26ved=0CDwQqQIoADAN%26usg=AFQjCNEmfQDw1w5wfbqfY_Yg8A0dGZZBHQ?wmode=opaque&page=4

Milo, a trumpista „veszélyes buzi”

Harminckét éves amerikai jobboldali (vagy másképpen: alt-right) celeb provokátor, aki magát „gyönyörű szupergonosznak” tartja. Milo Yiannopoulos története túlmutat önmagán.

Csík: „Az ünnepeket a politikai célok is túlszuszogják”

Nagyon zárt az a zenei világ, amitől most boldognak kell lenni – véli Csík János népzenész. Manapság mulatni sem tudnak jól az emberek, de az ünnepeket a politikai célok is túlszuszogják. A Csík Zenekar március 11-én a Müpában ad koncertet. Nagyinterjúnk a friss Heti Válaszban.

Sokkol a Momentum vezetője: 2018-ban a Fidesz nem verhető, 2022 a cél

„A Momentum a szövetségkötéstől és a koordinált jelöltállítástól is határozottan elzárkózik” – mondja a jövőre esedékes országgyűlési választási felkészülésről Fekete-Győr András. Színvallatós nagyinterjú a mozgalom vezetőjével a csütörtöki Heti Válaszban.

Így születik újjá a Múzeumkert

Budapest tele van történeti kertekkel, csak gyakran észre sem vesszük, hogy kertművészeti emlékekkel van dolgunk. A Magyar Nemzeti Múzeum kertjének megújítása példa lehet további parkok újjászületéséhez. A friss Heti Válaszban bemutatjuk a kertrekonstrukció terveit.

A Momentum kivégzi az LMP-t, az Együttet és a Párbeszédet?

A Momentum a baloldalon azokra jelenti a legnagyobb veszélyt, akik lelkesen gyűjtötték neki az aláírásokat: az Együttre, az LMP-re és a Párbeszédre. Botka László közben gyurcsánytalanítaná a baloldalt. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.

Mentsen életet egy mozdulattal!

Magyarországon évente mintegy 800 szívbeteg gyermek születik, akik magukra hagyatva többségében halálraítéltek; kellő időben történő adekvát kezelésük esetén azonban 95%-uk megmenthető.