Ciprasz szerdán Strasbourgban mond beszédet

Fidel Castro levélben gratulált Alekszisz Ciprasznak „briliáns politikai győzelméhez”. A görög miniszterelnök holnap beszédet mond Strasbourgban.

Ilyen volt, ilyen lett - Megrázó képek a Gázai övezetből

Egy évvel ezelőtt kezdődött az 50 napos háború Izrael és a Hamász között. Az AFP hírügynökség fotóriporterei újrafényképezték a bombázások alatt készült felvételek helyszíneit, mely a megrázó valóságot mutatja be: nem sok minden változott a szinte porrá lőtt városrészekben.

Váratlan bejelentés: lemondott a görög pénzügyminiszter

Váratlanul bejelentette lemondását Jánisz Varufakisz görög pénzügyminiszter annak ellenére, hogy a kormány győzelmét hozta a külföldi hitelezők által elvárt takarékossági intézkedésekről előző nap rendezett görögországi népszavazás.

Amiben minket követ a világ

Hosszú cikk a New Yorker-ben, tanulmány egy belga lapban, arab elismerés, német és holland próbálkozás. Mind egy példát emleget, és szeretné követni: a Budapesti Fesztiválzenekarét. Nem csak azért, mert a világ tíz legjobbja között van az együttes, és idén is több nemzetközi elismerésre esélyes. Azért is, ahogy a gyerek- és fiatal közönséget képesek megnyerni a zene szeretetére.

Újra Cinóber-ügy: gyűlnek a durva esetek Portik számláján

A Prisztás-merénylet, a Fenyő-gyilkosság és az Aranykéz utcai robbantás után a magyar kriminológia másik hírhedt döglött ügyénél, a Cinóber-gyilkosságnál is vádat emelt Fővárosi Főügyészség – szólnak a kedd délelőtti hírek. Ahogy számítani lehetett rá, itt is a volt energolos Portik Tamás neve szerepel a vádiratban. Mint majd’ az összes kilencvenes évekből itt ragadt balhénál.

Gyógyszerbiztonság, logisztika felsőfokon

A biztonságos, pontos, költséghatékony logisztikai megoldások a hazai gyógyszer- és egészségügyitermék-piac minden szereplője számára kiemelt fontosságúak, hiszen ezekre feltétlenül szükség van ahhoz, hogy az orvostól, a gyógyszerésztől a betegig mindenki elégedett legyen, hogy a gyógyszer valóban orvosság lehessen.

Heti Válasz a VOLT Fesztiválon

A pénteki napon már nem lehetett napi jegyet kapni, megtelt a VOLT Fesztivál! Nem véletlenül, hiszen családias hangulat, kiváló fellépők és soproni borok várják az idelátogatókat.