valasz.hu/vilag/az-orosz-ellenszankciok-a-padlora-kuldhetik-az-europai-gazdasagokat-102929

http://valasz.hu/vilag/az-orosz-ellenszankciok-a-padlora-kuldhetik-az-europai-gazdasagokat-102929

A Fidesz amerikai kampánytanácsadója is besegített a horvát jobboldalnak

/ 2015.11.11., szerda 12:00 /
A Fidesz amerikai kampánytanácsadója is besegített a horvát jobboldalnak

A Fidesz amerikai kampánytanácsadója, Arthur J. Finkelstein is besegített a horvát jobboldalnak a vasárnapi parlamenti választások hajrájában – értesült a Heti Válasz. Részletes háttér a csütörtöki lapszámban.

A politikában a harmadik néha nem nevet, egyenesen hahotázik. Mint a múlti vasárnapi horvátországi parlamenti választások után, a mindössze három éve alakult Híd Függetlenek Listája (Most) ugyanis királycsináló lett.

A kampányban Magyarország is téma volt, különösen miután a migránsválság miatt a közös határszakasz egy részén kerítés épült, Zoran Milanović miniszterelnök durván sértegette hazánkat. A magyar kormány nem is csinált titkot abból, hogy a jobboldali HDZ győzelmében reménykedik. Szijjártó Péter külügyminiszter például nyáron nyíltan beszélt arról, hogy mélyponton vannak a Horvátországgal fenntartott kapcsolatok. Orbán Viktor miniszterelnök pedig levelet küldött a HDZ-nek, amelyet a párt csütörtöki zágrábi kampányzáróján olvastak fel. Sőt: több forrásunk megerősítette, a Fidesz amerikai kampánytanácsadója, Arthur J. Finkelstein besegített a HDZ kampányhajrájába. A migránsügyi kardozáson kívül van még egy nagyon fontos magyar vonatkozása a vasárnapi választásnak, s ez pedig a Mol–INA ügy.

Részletes háttér a november 12-én megjelenő Heti Válaszban, amely elektronikus formában a Digitalstandon is megvásárolható.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.