A Heti Válasznak megszólalt a Soros-bérencezett német államminiszter

Heti Válasz / 2018.07.04., szerda 15:20 /
A Heti Válasznak megszólalt a Soros-bérencezett német államminiszter

Michael Roth kizárólag a Heti Válasznak adott interjút Berlinben. Sorosista összeesküvés a magyar haza ellen? Nagyinterjúnk a legfrissebb, jelenleg csak digitálisan olvasható Heti Válaszban!

 

Mókás összeesküvés-elméletet kreált a PestiSrácok.hu múlt héten, miután Michael Roth európai ügyekért felelős államminiszter megosztott egy fotót a Twitterén. A képen Roth magyar újságírócsoporttal volt látható, többek között Stumpf András társaságában.

S hogy a Heti Válasz munkatársa valóban a kormánylap Magyar Idők szintén jelenlévő újságírójával karöltve árulta-e a hazát Soros György megbízásából Berlinben?

 

Mindez kiderül a friss Heti Válaszból, amely jelenleg csak elektronikus formában kapható a Digitalstandon. Csak egy kattintás!

 

 

Felhívás!
Ha szeretné támogatni lapunk újraépülését, kérjük, támogassa szerkesztőségünket a Heti Válasz Kiadó Kft. 11794008-20532422-es bankszámlaszámán.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Baljós árnyak a magyar Microsoftnál

Váratlanul felállt székéből a magyar Microsoft ügyvezetője. Nem ez az első baljós árny a vállalatnál: fél éve elcsapták állami viszonteladóikat, két volt vezetőjük kormányzati mentőövet kapott, és a hírek szerint az amerikai hatóságok is vizsgálódnak az ügyben.

Hatékony oktatási-nevelési stratégia a cirkuszban

A Fővárosi Nagycirkusz előadásait, valamint különböző programjait látva egyre inkább bebizonyosodik, hogy a cirkusz közösségeket tud megszólítani, gondolkodásra, beszélgetésekre, vitákra sarkalló tartalmakat képes közvetíteni.

Összeomlott a magyar ellenzék – csődbiztos kerestetik

Budapest V. és VIII. kerületében győzelmet remélt az ellenzék a július 8-i időközi erőpróbákon, hiszen a parlamenti szavazáshoz képest egységesebb formában indult – ráadásul a főváros Fidesz-kritikusabb, mint az ország. Aztán jött a feketeleves, illetve a tanácstalanság: jövőre milyen felállásban lenne célszerű „elszenvedni” az uniós és az önkormányzati választást? Részletes háttér a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.