valasz.hu/vilag/az-emberiseg-kihalasara-figyelmeztetett-a-jurassic-world-filmek-ihletoje-crichton-128934

http://valasz.hu/vilag/az-emberiseg-kihalasara-figyelmeztetett-a-jurassic-world-filmek-ihletoje-crichton-128934

Az elnyomott férfi visszavág!

/ 2018.06.13., szerda 11:45 /

A politikailag korrekt előírásoknak, a multikulturalizmus vallássá emelésnek legfőbb célpontjai a fehér heteroszexuális férfiak, köztük is leginkább az egyszerű melósok – nem véletlen, hogy minden elitellenes forradalomnak Trumptól a Brexitig ők a legfőbb bázisai. Most néhány brit kőműves mutatta meg, hogy van szellemesebb módja is a visszavágásnak, mint narcisztikus seggfejeket elnökké választani, vagy egy egész országot a gazdasági-politikai káoszba taszítani.

A London melletti Chertsey egyik építkezésén dolgozó kőműveseket ugyanis egy reggel azzal fogadta az építésvezető, hogy hőhullám ide vagy oda, nem dolgozhatnak rövidnadrágban, csak hosszúban. De szerencsére munkásainknak támadt egy mentőötletük, mert rájöttek, hogy a szabad identitásválasztás, a társadalmi nemek teljes egyenlőségének korában senki nem tilthatja meg nekik, hogy szoknyát húzzanak. Hiszen annak a jogkorlátozásnak, ami ma egy maszkulin kőművessel megeshet, holnap már egy létező szexuális kisebbség (például narválszarvfetisiszta leszbikus eszkimók) lehetnek a szenvedő alanyai.

Így aztán a kőművesek munka után két csoportra oszlottak: az egyik a közeli Tesco női ruhapolcait vette célba, a másik a feleségek, barátnők otthoni szekrényeit. Az eredmény kétségkívül lenyűgöző lett. Ugyan voltak biztonsági játékosok, mint a férfipólóhoz farmerszoknyát öltő szaki, na, de az a leopárdmintás dressz!

Felhívás!
Ha szeretné támogatni lapunk újraépülését, kérjük támogassa szerkesztőségünket a Heti Válasz Kiadó Kft. 11794008-20532422-es bankszámlaszámon.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Elhunyt Kányádi Sándor

Életének 90. évében elhunyt Kányádi Sándor. A Kossuth-díjas költő, író, műfordítót szerda hajnalban érte a halál Budapesten - tájékoztatta a család szerdán az MTI-t.

Egy Fidesz-szavazó bírálhatja-e a kormányt? Itt a válasz!

A címbe foglalt kérdésről szólt a keresztény, konzervatív értelmiségieket tömörítő szervezetek Újra néven nevezzük című, áprilisban kiadott vitairata. Balog Zoltán volt miniszter és Bogárdi Szabó István református püspök minapi disputája szerint igen, de. Részletek a csütörtöki, immár csak a Digitalstandon elérhető Heti Válaszban.

Tabudöntő vélemény: „Csak showműsor az észak-koreai leszerelés”

Észak-Koreában nem bízik, Kínában még kevésbé, ennek megfelelően a Donald Trump–Kim Dzsongun megállapodástól sem vár mélyreható változásokat. Szahasi Rjo Japán professzor Ázsia jövőjéről és Japánról mint lehetséges bevándorlóországról is beszélt a csütörtökön digitálisan megjelenő Heti Válasznak.

Egy kanál vízben: kitört a háború a kormány médiaholdudvarában

Megnyugvás helyett háborút hozott a Fidesz győzelme a médiaholdudvarban. Immár nem csak az ideológiai elhajlással vádolt – kormány által kinevezett – kulturális vezetőket sorozzák, de a „bajtársak” is hajba kapnak. A legfrissebb, immár csak a Digitalstandon elérhető Heti Válaszból kiderül, hogy a 888.hu–Magyar Idők–pestisracok.hu tengelyen kialakult vita nemzedéki, ideológiai és pénzügyi természetű.

Íme az internet egyik legsötétebb bugyra

Az internet egyik legsötétebb bugyra a „kényszerű cölibátusban” élő fiatal férfiak radikalizálódott kemény magja. Az alt-right nyelvezetét használó „incel”-fórumok immár tömeggyilkosokat termelnek ki, és a férfiak rendszerszintű kudarca miatt egyre nagyobb az utánpótlásuk.

A konzervativizmus értékrend, nem párthűség

A konzervatív értelmiség most azt kapja jutalmul, amit a baloldali büntetésül kapott – mondja Nyáry Krisztián. A Líra Könyv Zrt. kreatív igazgatói posztját is betöltő sikerszerző úgy látja: épp kihúzzák a szellemi talajt a konzervatívok lába alól.

Így zajlik a nyugdíjrendszer rejtett reformja

Sosem látott mértékben maradnak el a nyugdíjak a keresetek növekedése mögött, és szegényednek el az idősek az aktívakhoz viszonyítva. A rejtett nyugdíjreform furcsasága, hogy mindez az érintettek legnagyobb megelégedésére történik.