Bevándorlás: ettől most tényleg megijedtem

/ 2015.11.16., hétfő 10:00 /
Bevándorlás: ettől most tényleg megijedtem

Az Európai Bizottság elnöke Jean-Claude Juncker szerint nincs szükség a párizsi események után az európai befogadásügyi rendszer radikális megváltoztatására. "Azok az emberek, akik kitervelték és végrehajtották ezeket a támadásokat ugyanazok az emberek, akik elől a menekültek menekülnek. Vagyis nincs szükség arra, hogy az európai menekültügyi kérdéseket általánosságában felülvizsgáljuk" - mondta.

Én meg azt mondom, hogy na, most kezd baromi nagy baj lenni, pedig már korábban kétszer is azt hittem, hogy épp baromi nagy a baj. Ha Európa első embere szerint nem gond, hogy százezrek kószálnak az Európai Unió területén csak úgy, mindennemű beazonosítás és beazonosíthatóság nélkül, akkor ezt a meccset már el is vesztettük.

Márpedig ez a vereség rettenetesen fájni fog.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.