valasz.hu/vilag/szigetorszag-a-kodben-mit-akarnak-meg-az-angolok-az-europai-uniotol-129164

http://valasz.hu/vilag/szigetorszag-a-kodben-mit-akarnak-meg-az-angolok-az-europai-uniotol-129164

Csomagol a zsidóság – többé nem lehet leantiszemitázni Magyarországot

/ 2016.01.27., szerda 11:21 /
Csomagol a zsidóság – többé nem lehet leantiszemitázni Magyarországot

Az antiszemitizmus elleni harcban sokan addig kiáltottak farkast, míg meg nem érkezett – de nem hazánkba, hanem Nyugat-Európába. Az iszlamista terror hatására rekordokat dönt a zsidók kivándorlása, mely folyamatot Izrael is támogatja, igaz, nem önérdek nélkül. Ahogy viszont a csütörtöki Heti Válasz címlapsztorijából kiderül, két György – Soros és Konrád – nem ért egyet, és új értelmet nyer a New York–Tel-Aviv–Budapest tengely.

Sosem volt még ennyire tragikusan időszerű a vicc, mely szerint „1950-ben két hajó találkozik a Földközi-tengeren, az egyiken Izraelbe kivándorló, a másikon onnan Európába visszatérő zsidókkal. Mindenki a fedélzetre tódul, és egyszerre ordítja az ellenirányba tartóknak: Meg vagytok ti őrülve?”

Az iszlamista terror miatt ugyanis rekordokat dönt a Nyugat-Európából elmenekülő zsidók száma, viszont Izraelből is megindult a kivándorlás. Nem véletlen, hogy Benjamin Netanjahu tömeges alijázásra szólította fel az európai zsidóságot, és kormánya 46 milliárd dolláros programmal támogatja a letelepedésüket.

Miközben tehát korábban Magyarország ült a szégyenpadon, és az antiszemitizmus miatt sokan tömeges exodust vizonáltak, hazánk lett a béke egyik szigete. Mindezt sokan mégsem hajlandók összekapcsolni a muszlim bevándorlással. A zsidóságban ugyanis kétféle érzés viaskodik: az egykori ugyancsak üldözötti létből és a liberalizmusból fakadó befogadás ösztöne, illetve a származásból fakadó félelem az iszlamizmustól.

A lapunknak nyilatkozó Gergely Tamás brüsszeli zsidó professzor szerint viszont Európa menthetetlenül iszlamizálódik, és, mint fogalmaz, a kölni események azt mutatják, hogy sok muszlim számára „Európa egy nagy bordélyház”.

Hatoldalas címlapsztorink a Heti Válasz január 28-i számában olvasható. Lapunk elektronikus formában a Digitalstandon is megvásárolható.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.