Gusztustalan szexbotrányba keveredett a miniszter

/ 2010.03.09., kedd 08:45 /
Gusztustalan szexbotrányba keveredett a miniszter

Megdöbbentő botrány árnyékolja be a szlovén belpolitikát. A ljubljanai ellenzék azzal vádolja a baloldali kormány több miniszterét, hogy közük lehet egy nemrég elhunyt orvos halálához.

Az orvost - miután állítólag többször is szexuális kapcsolatba lépett kutyájával - saját házi állatai tépték szét a múlt hónapban. A szlovén közvélemény megdöbbenve figyeli az egyre gusztustalanabb részleteket.

Saša Baricević egy jónevű ljubljanai orvos volt - magánklinikája a szlovén elit házi kórházának számított. Az ismert orvos február elején hunyt el - és nem is akárhogyan. Villájában széttépve talált rá a rendőrség: testére pedig egy műpénisz volt erősítve. Baricević ugyanis szerette a kutyaviadalokat - és maga is tartott három harci kutyát.

Saša Baricevi

Ám mást is szeretett velük csinálni az orvos. Miután a gyilkos kutyákat - akik korábban több járókelőt megtámadtak - elaltatták, az állatok holttestén olyan egyértelmű nyomokat talált a rendőrség, amelyek megerősítették a pletykákat: az orvos rendszeresen szexuális kapcsolatra lépett kutyáival.

Az orvossal több miniszter is - így kiváltképp Katarina Kresal (cikkindító fotónkon), rendőrségi miniszter asszony - jó viszonyt ápolt: Kresal többször is átengedte ingatlanjait illegális kutyaviadalok lebonyolítására. A mostani haláleset után a rendőrség feltűnően gyorsan altatta el az orvost széttépő kutyákat. Sőt, a kormány nyomást gyakorolt a rendőrségre, hogy azonnal égesse is el a tetemeket - így próbálta volna a Borut Pahar vezette kabinet eltüntetni a szexuális molesztálás bizonyítékait. Végül az országos felháborodás miatt nem került sor minderre.

Ljubljana utcáin az emberek gyertyákat gyújtottak a három elaltatott kutya, Atossa, Atlas és Joy emlékére, mondván: az állatoknak a politikusok miatt kellett meghalniuk. Baricevic jó viszonyt ápolt a baloldali kormány számos tagjával: az ő révükön tudta elérni, hogy harci kutyáit megtarthassa, és harci viadalokra, valamint szexuális játékokra kihasználhassa. A ljubljanai ellenzék szerint a kormány hosszú éveken át tusolta el az orvos botrányait - sőt, egyes miniszterek tán maguk is részt vettek a viadalokat követő hancúrozásokban.

Sasa Baricevic boncolása során egyébként megállapították, hogy az orvos valójában nő volt, és évekkel ezelőtt, titokban műtette át magát férfivá. Az elhunyt orvosról érkezett hírek olyannyira sokkolták korábbi pácienseit, hogy tömegesen kérték: a magánklinika fizessen nekik kárpótlást, amiért éveken át egy beteges, perverz ember gyógyíthatta őket.

Janez Jansa, egykori konzervatív miniszterelnök a botrányban a „baloldali dekadencia" újabb megnyilvánulását látja.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.