Houston, baj van: Putyin már az űrből is látszik

/ 2017.07.10., hétfő 15:00 /

Mialatt mi kénytelenek vagyunk beérni vigyorgó Soros-fejekkel a rekkenő nyári forróságban, a kies északolasz tartomány, Veneto egyik búzamezőjén sokkal szokatlanabb dolog történik.

Egy Verona melletti gazda, Dario Gambarin – aki korábban több vezető politikus portréját is megalkotta – a hétvégén véget ért hamburgi G20-csúcsra traktorjával egy gigantikus Putyin-fejet „rajzolt” a vetésbe.

A hír óriásit hasított a múlt héten, az orosz űrügynökségnél pedig humoruknál voltak az illetékesek, mert a Roszkozmosz egyik Reszursz-P műholdjával 475 kilométeres magasságból felvételt készítettek Putyin búzaportréjáról. „Ellenőrizni akartuk, vajon látszik-e az űrből” – indokolja operettes küldetését a Roszkozmosz.

Örök hála a munka hőseinek!

Putyin fej búza

Fotó: Twitter/Roscosmos

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.