Legendás filmek miniatűr városai: leleplező fotók a kulisszák mögül

/ 2018.03.07., szerda 17:50 /

Látványos filmek kulisszatitkait tárja fel egy közösségi oldal válogatása. Sokszor a moziban nem is fedezi fel a néző, hogy amit a vásznon lát, nem is valóságos helyszín, hanem miniatűr díszlet. Az alábbi fotókon úgy elevenednek meg ezek a kulisszák, hogy a rajta dolgozó stáb is látszódik; kiderül, hogy melyik kasszasiker film milyen trükkel készült.

A Grand Budapest Hotel, 2014

ParaNorman, 2012

Eredet, 2010

Superman visszatér, 2006

Harry Potter, 2001

Az ötödik elem, 1997

James Bond, 007 - Aranyszem, 1995

BrainDead filmsorozat, 1992

Batman, 1989

Az elveszett frigyláda fosztogatói, 1981

Menekülés New Yorkból, 1981

Superman, 1978

 

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.