valasz.hu/vilag/piramiskezu-illuminatus-merkel-a-daily-mailtol-jott-a-tv2-holdkoros-anyaga-119742

http://valasz.hu/vilag/piramiskezu-illuminatus-merkel-a-daily-mailtol-jott-a-tv2-holdkoros-anyaga-119742

Megint Orbántól kell újabb ötletet átvennie Merkelnek

/ 2018.07.07., szombat 18:01 /
Megint Orbántól kell újabb ötletet átvennie Merkelnek

Mintha nem is a hűvös Berlinben, hanem egy latin szappanoperához írták volna az elmúlt napok forgatókönyvét, ami kis híján bedöntötte az egész német politikát. A digitális Heti Válasz új számában azt mutatjuk meg, hogyan lett a belharc végeredménye, hogy megint Orbántól kell újabb ötletet átvennie Merkelnek.

 

Hogyan omlott majdnem össze Németország második világháború utáni politikai berendezkedése mindössze havonta pár száz migráns miatt? Hogy lett a német politika legfontosabb szava a „hatásadekvát”, és mit jelent ez egyáltalán? Mi értelme volt a szakításnak, ha az egész hercehurca összesen három határetkelőről szólt, és a végén megszületett kompromisszumos megoldásba a legfontosabb szereplők bele sem egyeztek?

És miért megint a magyar minisztetelnök lett kis híján Merkel végzete, és aztán miért Orbán Viktor szolgáltatta egyszersmind a megoldást is?

Ezekre a kérdésekre isválaszt kaphatnak a Heti Válasz legfrissebb számából, mely csak a Digitalstandon kapható.

 

 

Felhívás!
Ha szeretné támogatni lapunk újraépülését, kérjük, támogassa szerkesztőségünket a Heti Válasz Kiadó Kft. 11794008-20532422-es bankszámlaszámán.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.